Bodrum Gündem

90.Yıl Muhteşem Bir Konserle Kutlanacak

90.Yıl Muhteşem Bir Konserle Kutlanacak
25.10.2013
0
A+
A-

Bodrum Cumhuriyetin kuruluşunun 90. Yılını muhteşem bir ?Cumhuriyet Konseri? ile kutlayacak.

cheap Retin-A Buy Strattera online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-24 Ekim 2013

Konacık Belediyesi Cumhuriyetin 90.Yılı kutlamaları kapsamında düzenlediği Cumhuriyet Konserinde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası dev kadrosu ile 28 Ekim Pazartesi günü 3 bin yıllık Bodrum Antik Tiyatronun büyülü ortamında halka açık olarak sahnelenecek.

mehmet tosun cumhuriyet konseri int 2Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun Cumhuriyetin 90.yıl kutlamaları kapsamında Konacık Belediyesi tarafından düzenlenecek ?Cumhuriyet Konseri? ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenledi. Bodrumlu gazeteciler ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Tosun ülke ve Bodrum siyasi gündemi ile ilgili bir süre sohbet etti. Özellikle 2014 Yerel Seçim çalışmaları ile bilgiler verirken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi?nin istifası, Bodrum ve Muğla Büyükşehir entegrasyonun nasıl olacağı konularında görüşlerini paylaşırken, Bodrum Cemevi inşaatının son durumu ile ilgili bilgi de verdi. Tosun gazetecilerin çeşitli konulardaki sorularını da yanıtladı.

purchase metoclopramide 90.YIL ÇOK ÖNEMLİ?

Cumhuriyetin 90.yıl kutlamalarının çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Tosun,

?Yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden biri de bulundukları kentin kültürel değerlerini korumak, halkı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaktır. Konacık Belediyesi olarak görevde bulunduğumuz süre içinde elimizden geldiğince bunu yapmaya çalıştık. Belediye olarak görevimizin sadece arıtma tesisi yapmak, sanayi sitesi kurmak, yolların asfaltlanması veya benzeri işler yapmak değildir. Özellikle Bodrum?un tarihini incelediğimizde bölgenin kültür ve sanatla iç içe yaşadığını görmekteyiz. Antik tiyatro bunun en güzel örneğidir. Bilindiği gibi bu yıl Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90.yılını kutlamaktayız. Görevimiz; bizlere emanet edilen Cumhuriyetimizi, bizden sonraki geleceğimize en iyi şekilde aktarmaktır. Biz bir tek şeye inanıyoruz. Cumhuriyet ilelebet muhafaza edilecektir. Biz ulus olarak Türk bayrağının gölgesi altında Cumhuriyetimize sahip çıkarak yaşamımıza devam edeceğiz. Bu nedenle kuruluşunun 90.yılında Cumhuriyetimizi Bodrum?da da özel bir konserle kutlamak istiyoruz. Konacık Belediyesince gerçekleştirilecek olan konserde ülkemizin en değerli sanat kurumlarından olan İzmir Devlet Senfoni Orkestrası yer alacak. 120 kişiden oluşan dev Orkestra ve koroyu genç orkestra şeflerinden Nesrin Bayramoğulları yönetecek. Kültür ve Turizm Bakanlığının da desteklediği konser iki bölümden oluşuyor.? dedi.

Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun konserin ücretsiz ve halka açık olacağını özellikle vurgulayarak gazetecilerden konser duyurularını Bodrumlularla paylaşmalarını rica etti.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrasının 120 kişilik kadrosu ile sahneleyeceği Cumhuriyet Konseri 28 Ekim Pazartesi günü Bodrum Antik Tiyatroda saat 20.00 de başlayacak.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.