Bodrum Gündem

Belediye Personeli Kendi Mekanında Ağırlandı

02.01.2014
0
A+
A-

buy Dapoxetine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yılın son çalışma gününde Trafo Bodrum’da düzenlenen etkinlikte personelinin yeni yılını kutladı. Kutlamaya Başkan Mehmet Kocadon’un yanı sıra Belediye Meclisi Üyeleri ve Başkan Yardımcıları da katıldı. buy Valtrex

Bodrum Gündem Haber/31 Aralık 2013

Belediye personellerinin aileleri ile birlikte katıldıkları kutlamada bir konuşma yapan Başkan Mehmet Kocadon acısıyla tatlısıyla bir yılın daha geride bırakıldığını belirtti ve yeni yil9 şunları söyledi; Where to buy Viagra “Yeni bir yıla daha başlıyoruz. Bu yılın herkese önce sağlık, sonra birlik, beraberlik, mutluluk getirmesini ve yeni yılda herkesin umutlarını hiçbir zaman yitirmeden mücadele etmelerini diliyorum. 2014’den ülkemize de mutluluk getirmesini ve kardeşliğin yeniden yükselmesini istiyorum. Eminim ki olacak. Bu sene bir değişiklik yaparak personelimizi kendi mekanımızda, Trafo Bodrum’da ağırlıyoruz. İlk defa burada onlara hizmet ediyoruz. Çok kalabalık olduğumuz için personelimizi iki parti halinde ağırlıyoruz. Bodrum’u gördüğünüz gibi yine güzel bir yılbaşı akşamı bekliyor. Anadolu halkı Bodrum’a müthiş bir destek veriyor. Tüm Türkiye’yi bu yılbaşı akşamını Bodrum’da geçirmeye davet ediyorum. Gelsinler ve bu güzelliği birlikte yaşayalım.”

Kutlamaya Belediye personeli ile birlikte Başkan Yardımcısı ve Meclis üyesi Mehmet Özalın, Meclis üyeleri Ali Rıza Uysal, İncilay sever, Vedat Bozbey, Hüseyin Yıldızhan, Başkan Yardımcısı Kemal Orman katılırken, Bodrum Belediyesi Halkla İlişkiler çalışanları da kutlamanın güzel geçmesi için canla başla çalıştılar.

Trafo’da Bodrum’un eşsiz manzarası karşısında yapılan yeni yıl kutlamasında ızgarada sucuk ekmek ikramı yapılırken, Başkan Mehmet Kocadon, belediye personeli ve çocuklarıyla yeni yıl pastası kesti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.