Bodrum Gündem

“Yarımada’ya Hizmet Etmek İçin Hazırlanın”

02.01.2014
0
A+
A-

Başkan Mehmet Tosun, yılın son gününde meclis üyeleri ve personeliyle bir araya geldi. Belediyelerin tasfiye sürecine girdiği bu dönemde, Konacık Belediyesi’nin kapatılacak olmasından dolayı buruk olduğunu dile getiren Başkan Mehmet Tosun, duygu yüklü bir konuşma yaparak, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Tosun personelden, Konacık Belediyesi çatısı altında kalan son 3 aylarını daha çok çalışarak tamamlamalarını ve Yarımada’ya hizmet etmek için hazırlanmalarını istedi.   

Bodrum Gündem Haber/31 Aralık 2013

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, 2013’ün son gününde çalışma arkadaşlarıyla bir aradaydı. Konacık Belediyesi’nde, ekibine yönelik duygu yüklü bir konuşma yapan Başkan Mehmet Tosun, “Bir yılı daha geride bırakarak, yeni bir yıla adım atıyoruz. Sizlerle birlikte 9 yılı geride bıraktık ve 10. yılımızın da son 3 ayının içerisindeyiz. 2014 yılının son 3 ayında belediyemizin kapatılacağı bir Buy Strattera sürece doğru gidiyoruz. Tabii hem bizim için hem de siz çalışma arkadaşlarım için yeni bir dönem başlıyor. Önümüzdeki süreçte yeni mahalli idare yapılanması ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı adayıyız. Dolayısıyla hepimizin sorumlulukları 2014 yılında daha da artacak. Özellikle geçen 10 yıllık süre içerisinde Konacık’taki belediye çalışmalarımızda, belediyecilikte göstermiş olduğunuz gayretlerden, üstün başarılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

konacık yeni yıl personel (1)Konacık Ailesi

Başkan Mehmet Tosun, geçen 10 yıllık süreçte sadece hizmet üretmekle kalmadıklarını, sosyal ilişkileri de geliştirdiklerini belirterek çalışma arkadaşlarına şöyle seslendi:

“Biz bir aile olduk burada. Yani meclis Order Furosemide üyelerimizle, belediye çalışanlarımızla ilk olarak Konacık Belediyesi ailesini temsil ettik. Sonra da Konacık’ta yaşayan insanlarımızla, onların da desteğini almak suretiyle 12 bin kişilik Konacık Ailesi’ni tesis ettik. Ve bu mutluluk ile gurur tablosu içerisinde 2014 yılına giriyoruz. Sizleri çok seviyoruz, bugünkü çalışmalarımızın arkasında sizler varsınız. Ben sadece bir büyüğünüz, bir kardeşiniz olarak öne çıkan arkadaşınızım. Seçimle iş başına gelmiş, bu işi yönlendirmeye çalışan bir arkadaşınızım ama Konacık’taki bu 10 yıllık belediyecilik serüveninin arkasında sizler varsınız. Bunun arkasında emek var, sevgi var, saygı var, hoşgörü var, gece gündüz çalışarak ailenize ayıramadığınız zaman var. O yüzden bu süreci yaşayarak, gurur ve mutluluk içerisinde 2014 yılına giriyoruz. Bu süre içerisinde benim sizi ihmal ettiğim noktalar olabilir. Çünkü ailemi de ihmal ettiğim noktalar var. Çünkü belediyecilik çok farklı bir iş, neredeyse hayatımızın 24 saatini bu uğurda harcadık. Ondan dolayı da zaten şu anda Bodrum genelindeki vatandaşlarımızın teveccühü ile, ilgisi alakası ile karşı karşıyayız. Onun için sizin belediye başkanınız şuanda Bodrum Yarımadası’nı yönetmek üzere yarışta. Bunu da gece gündüz, 10 yıllık süreçte harcadığımız emeğe ve kazandığımız sevgiye borçluyuz. Ben bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı kutluyorum” dedi.

konacık yeni yıl personel (3) “Sizden Bir Fedakârlık Daha İstiyorum”

Konacık Belediyesi’ni belediyecilik alanında bir okula benzeten Başkan Mehmet Tosun, “Sizden bir fedakârlık daha istiyorum; bu son 3 ayımızı bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Konacık Halkı’na hizmet etmek üzere geçirelim ve beni de en iyi şekilde temsil edeceğinizi düşünüyorum. Gururla, mutlulukla 2014 yılına gireceğiz ve önümüzdeki süreçte de Bodrum Yarımadamızı en iyi şekilde yöneteceğimize inanıyorum. İnşallah Bodrum Yarımadası Vermox online bizimle birlikte hak ettiği yerde olacaktır. İnsanımız daha mutlu olacaktır. 10 yıldan bu yana personel maaşlarını veren, insanlarla iyi ilişkiler içerisinde olan ve her geçen gün bir belediyecilik okulu gibi arkadaşlarımızı, kendimizi geliştirdiğimiz daha iyi bir süreç yaşadık. Ben iddia ediyorum; Konacık Belediyesi, belediyecilik alanında bir okuldur.  Bunu da ilerleyen süreçte Yarımadamızın geneline yayacağız. Ben tekrar bugüne kadarki gayretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Eşinize, çoluğunuza çocuğunuza, ailelerinize çok selam söyleyin. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın hepinize sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Uzun süre alkış alan konuşma sırasında, bazı belediye çalışanlarının duygulandıkları, gözlerinin dolduğu görülürken, Başkan Mehmet Tosun belediye meclis üyelerinin, birim amirlerinin ve personelinin tek tek yeni yıllarını kutlayarak çikolata hediye etti.

2013 yılının son günü, Konacık Belediyesi önünde aile fotoğrafı çektirildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.