Bodrum Gündem

Avrupa Basını Bodrum’u Gündemine Taşıdı

21.01.2014
0
A+
A-

Hollanda’da düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı’na katılan Bodrum Belediyesi ve Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Başkanı Mehmet Kocadon bu yıl için önemli bağlantılar yapıldığını söyledi.

Accutane cost Bodrum Gündem/20 Ocak 2014

Bodrum’a İngiltere’den sonra en çok turistin Hollanda’dan geldiğini belirten Başkan Mehmet Kocadon şunları söyledi; Bodrum’a 2013 yılında 135 bin Hollandalı turist geldi. Bodrum’a hollanda fuarından güzel haberler (5)gelen Hollandalı turist sayısında düzenli olarak her yıl %10 artış yaşanıyor. Bu artışta uluslararası fuarlara katılmamızın büyük rolü var. Utrecht Fuarı’nda sadece Hollanda’dan değil Almanya, Belçika, İngiltere ve Lüksemburg’dan bütün tur operatörleri var. Böyle bir ortamda Bodrum gibi bir dünya kentinin olmaması düşünülemez. Turizmi Bodrum’da 12 aya yayabilmek için çalışıyoruz. Bunun için önce Bodrum’a ulaşım sorununu çözmemiz lazım. Bodrum’u doğrudan dünyaya bağlamak için kendimiz uçak kiralamak gibi bir çılgın projemiz var. Bodrum sadece turizm sezonunda değil yılın her mevsimi keyifle yaşanabilecek bir şehir. Amacımız insanları ulaşım çilesi yaşamadan Bodrum’a taşıyabilmek. Bu çılgın projemizin en önemli ayaklarından birisi de Amsterdam. Burada tur operatörleri ve uçak firmalarıyla bunu görüşüyoruz.

Buy Strattera online AVRUPA BASINI BODRUM’U GÜNDEMİNE TAŞIDI…
Bodrumlu turizmciler Hollanda Ultrecht’te düzenlenen turizm fuarına damga vurdu. Hürriyet Gazetesi’nin Avrupa baskısı “Hollanda’da Bodrum Rüzgarı” başlığıyla yer verdiği haberinde, fuara katılan Bodrumluları Avrupa gündemine taşıdı.

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) organizasyonuyla Bodrum’dan 55 turizmci, Hollanda’da düzenlenen Ultrecht Turizm Fuarı’na katıldı. 100 metrekarelik Bodrum standında Bodrum Yarımadası ve Bodrum’daki turizm faaliyetlerini tanıtan turizmciler gelecek sezon için önemli bağlantılar kurdu.
hollanda fuarından güzel haberler (1) buy Professional Viagra “BODRUM GİBİ BİR DÜNYA KENTİNİN BU FUARDA OLMAMASI DÜŞÜNÜLEMEZ”
Bodrum Belediyesi ve BOYTAV Başkanı Mehmet Kocadon da fuara katılarak Bodrumlu turizmcileri yalnız bırakmadı. Başkan Kocadon, Hürriyet’in Avrupa baskısına verdiği röportajda, Hollanda pazarının Bodrum için çok önemli olduğunu vurguladı. Bodrum’a İngiltere’den sonra en çok turistin Hollanda’dan geldiğini belirten Kocadon, şu ifadeleri kullandı: “2013’te 135 bin Hollandalı turist ağırladık. Hollandalı turist sayısında her yıl yüzde 10’luk bir artış yaşanıyor; bu artışta fuarlara katılmamızın büyük rolü var. Ultrecht Fuarı’nda sadece Hollanda’dan değil, Belçika, Almanya, İngiltere ve Lüksemburg’dan da tur operatörleri bulunuyor. Bütün dünyadan insanlar burada. Burada Bodrum gibi bir dünya kentinin temsil edilmemesi ise düşünülemez.”

hollanda fuarından güzel haberler (6)TURİZMCİLERE BAŞKAN’DAN MÜJDE: “2014 SEZONU GAYET İYİ GÖRÜNÜYOR”
Turizmi 12 aya yaymak için de çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Mehmet Kocadon, “Bunun için Bodrum’un ulaşım sorununu çözmemiz gerekiyor. Bodrum’u doğrudan dünyaya bağlamak için gerekirse kendi uçağımızı kiralar ve doldururuz diye yola çıktık. Bu projemizin en önemli ayaklarından biri de Amsterdam. Burada uçak firmaları ile de görüşeceğim.” dedi.
Hollandalı turistlerin özellikle mavi yolculuğa büyük ilgi gösterdiğini belirten Kocadon, bu nedenle fuara Bodrumlu denizcilerin de katıldığını söyledi. Kocadon, “Şu anki gelişmelere göre 2014 sezonu gayet iyi görünüyor.” diyerek Bodrumlulara şimdiden yeni sezon için umut verdi.

Fuara katılan ziyaretçiler Bodrum standına büyük ilgi gösterdi.+

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.