Bodrum Gündem

“Rantçılara Teslim Etmeyeceğiz”

07.02.2014
0
A+
A-

Başkan Mehmet Tosun, Bodrum’un bakir kalmış en güzel koylarından birkaçına sahip olan Mazı Köyü’nü ziyaret etti. Köylülerin coşkulu bir şekilde karşıladığı Başkan Mehmet Tosun, Zithromax to sale “Bakın Mazı Köyümüzü de Gökovamızı da rantçılara teslim etmeyeceğiz, yapılaştırmayacağız. Mazı Köyümüzün ihtiyacı neyse, Mazılılarımızın talebi neyse Mazı o şekilde gelişecek.” dedi.

levonorgestrel online

Bodrum Gündem/7 Şubat 2014

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, tam kadro ekibiyle birlikte köylere gitmeye devam ediyor. Doğup büyüdüğü Karaova bölgesindeki köy başkan tosun mazıda (4)ziyaretlerini sürdüren Başkan Mehmet Tosun, doğal güzellikleriyle ünlü Mazı Köyü’nde, Yukarı Mazı ve Aşağı Mazı mahallelerinde ayrı ayrı düzenlenen toplantılara katıldı. Başkan Mehmet Tosun her iki toplantıda da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

RANTÇILARA KARŞI NET KONUŞTU

Mazı bölgesinin bir yeryüzü cenneti olduğunu söyleyen Başkan Mehmet Tosun, “Bakın Mazı Köyümüzü de Gökovamızı da rantçılara teslim etmeyeceğiz, yapılaştırmayacağız. Mazı Köyümüzün ihtiyacı neyse, Mazılılarımızın talebi neyse Mazı o şekilde gelişecek.” dedi.

Köylünün geçim kaynağını sağladığı uğraşların her geçen gün ekonomik şartlara kurban edildiğini vurgulayan Başkan Mehmet Tosun, “Ayrıca ben çocukluğumda kız kardeşimle birlikte halı dokurdum. O dokuduğumuz halıyı satardık, birçok ihtiyacımızı karşılardı. Nereye gitti o halılar şimdi? Tarihe karıştı. 2 ay çalışıp halı dokuyorsun, 400 liraya satıyorsun. Peki, asgari ücret ne kadar? 800 lira. Böyle bir şey olabilir mi?” dedi. Zeytincinin artık zeytin toplamadığını, köy dışında iş aradığını anlatan Başkan Mehmet Tosun, Kemer Köyü’nde çiftçilik yapan kardeşinin, artık zeytinyağının litresinin 4 liraya kadar düşmüş olduğundan yakınarak, kendisine iş bulmasını istediğini anlattı.

order Professional Viagra başkan tosun mazıda (7)“BODRUM BELEDİYESİ DE GÜNÜNDE ÖDEYECEK”

Bodrum Belediyesi’nin içinde olduğu ekonomik sıkıntılara da değinen Başkan Mehmet Tosun, “Gerek ORTEM’de gerekse Belediye Gıda A.Ş.’de, gerekse Bodrum Belediyesi’nde kadrolu işçi ve memur olarak çalışan arkadaşlarımız var. Eğer bu kardeşiniz göreve gelirse, o çalışan personelimizin hepsine sahip çıkacağız, maaşlarını da, bugün Konacık Belediyesi nasıl gününde ödüyorsa Bodrum Belediyesi de gününde ödeyecek arkadaşlar. Belediyede partizanlığı bırakacağız. Ayrımcılığın defterini tarihin çöplüğüne atacağız arkadaşlar. O yüzden hiç endişeniz olmasın. O arkadaşlarımıza da buradan sesleniyorum; onların da geleceği bizim teminatımız altında, birlik ve beraberlik içerisinde, aramıza nifak tohumları sokmadan, Bodrum Belediyemizdeki personelimizle, diğer belediyelerdeki personelimize de sahip çıkmak suretiyle Bodrum’u geleceğe taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

başkan tosun mazıda (5)“NOTLA LAFLA İŞİMİZ YOK”

Bir köylü, köyün köprüsüne seçimden önce taş döşenmesini istedi, “Bugüne kadar çok siyasetçi geldi not aldırdı gitti.” dedi. Başkan Mehmet Tosun ise, “Biz not aldırmıyoruz, söz verdik mi yapmaya çalışıyoruz ve yapıyoruz. Bizim notla, lafla işimiz yok.” dedi, konuyla Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın’ın ilgileneceğini söyledi.

Bir başka köylü ise, “Yardımcı oldunuz köylerimize, mahallemize Allah sizden razı olsun! İnşallah topyekun karşınıza çıkarız, bize yine sahip çıkarsınız.” deyince, Başkan Mehmet Tosun, seçilmesi halinde köylülere sahip çıkacağının sözünü verdi.

başkan tosun mazıda (10)BEŞİNCİ SINIF BELEDİYECİLİK

Aşağı Mazı Mahallesi’nde 10. Yıl Marşı eşliğinde coşan köylü tarafından karşılanan Başkan Mehmet Tosun, toplanan kalabalığa seslendi.

Başkan Mehmet Tosun şöyle konuştu: “Turizmimizi ve belediyecilik hizmetlerimizi sorguladığımızda, belediyecilik hizmetlerimizin beşinci sınıf olduğunu görüyoruz arkadaşlar. Eğer biz beşinci sınıf belediyecilik hizmetleriyle, birinci sınıf turizm yapmayı düşünüyorsak, dünyanın hiçbir yerinde bu mümkün değil. Şu anda Bodrum’un diğer bölgelerinde Mazı Köyümüzden geri olan beldelerimiz var, köylerimiz var. İslamhaneleri Köyü’ne gidiyorum, sokaklarından kanalizasyon akıyor. Akyarlar Köyü’ne gidiyorum, ‘Akyarlar turizm merkezi’ diye bahsedilen Akyarlarımızda, altyapı yok, üstyapı yok arkadaşlar. Deniz kirliliği hat safhada.”

başkan tosun mazıda (1)KUTUPLAŞMALARA DİKKAT ÇEKTİ

“Ayrımcılığı bitireceğiz.” vurgusunu Mazı Köyü’nde de yapan Başkan Mehmet Tosun, “Bodrum Belediyesi’nde çalışan her arkadaşımıza sahip çıkmak suretiyle belediyeyi kurumsallaştıracağız, sonra sokakta çalışır hâle getireceğiz değerli hemşehrilerim. Kendi içerisinde barışık olmayan, sürekli kamplaşma olan, sürekli tartışmalar olan bir kurumun, sokakta belediye hizmetlerini üretmesi, başarılı olması, size hizmet etmesi mümkün değil. Artık bizim yönetimimizde sokakta halktan kaçan belediye başkanları ve belediye yöneticileri dönemini bitiriyoruz, sokakta halkla kucaklaşan, günün her vakti halkla kucaklaşan belediyecilik yönetimini egemen kılıyoruz.” dedi.

Toplantılar geç saatlere kadar sürerken, Başkan Mehmet Tosun ve ekibi köylülerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, geldiği gibi coşkuyla uğurlandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. hazal dedi ki:

    konacık olmus “rant”iye. Tosun hala rantçılara teslim etmeyeceğiz diyor.
    Komik bu adamlar:)

  2. senden ala rantcımı var dedi ki:

    konacıktan byk rantiyemi var,esas rantcı kendileri değilmi zaten.