Bodrum Gündem

Bir Hemşehri Derneği Daha

13.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum GAP’ın açılış kokteyline katıldı.

Bodrum Gündem/11 Şubat 2014 buy metoclopramide online Propranolol 20mg

Bodrum Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Bodrum GAP) düzenlenen bir kokteyl ile tanıtıldı. Trafo bodrum gap acilis kokteyli (3)Bodrum’da düzenlenen kokteyle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.

“Birlikte çok huzurlu bir süreç geçirdik”
Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Kocadon, “Bu güzel ortamda bugün burada sizlerle olmaktan gerçekten çok mutluyum. Beş yıldır Bodrum Belediye Başkanlığı yapıyorum. Bu sürede siz esnaf kardeşlerimle birlikte, birlik içinde, sevgi içinde bu günlere geldik. Görev yaptığım süre içerisinde sizlerle birlikte çok huzurlu bir süreç geçirdik. Ben şuna inandım arkadaşlar; bir yerde sevgi varsa, bu sevgi her şeyin üstesinden geliyor. O yüzden sevgiyle beraber, birlik beraberlik içinde bugünlere el ele tutuşarak geldiğimiz bu güzel Bodrumumuzu, dünya barış topluluğu gibi hep beraber yaşamaktan, bir Bodrum Belediye Başkanı olarak, çok mutluyum.” dedi.

bodrum gap acilis kokteyli (7)“Çarşı hareket kazandı” buy Cytotec
“Esnaf kardeşlerime bir teşekkür borcum var.” diyen Başkan Kocadon, sözlerini şöyle sürdürdü: “Zaman zaman bu dünyaya açılan kapımız belli aylarda kapanıyor. İşte biz, bunu kapatmamak için büyük mücadeleler ederken, esnaf kardeşlerim de bu kapılarını hep açık tuttu. Özellikle son 5 yıl içerisinde Bodrum Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalarla yeni bir hareket kazanan çarşımızda, artık esnaf kardeşlerimizin kapıları açık. Az da olsa yurt içinden ve yurt dışından misafirlerimiz gelmeye devam etmekte. Şöyle bir baktığımızda arkadaşlar, Bodrum, tarihi boyunca hep canlı yaşamış bir yer ve biz de bunu yaşatmaya devam edeceğiz. Bugün burada bu huzurlu ortamı sağlayan, bizleri buluşturan, bu güzel derneğimizin kurucularına ve üyelerine teşekkür ediyorum. Lütfen Bodrum’un huzurunu kaçıracak hiçbir faaliyetin içinde olmayalım arkadaşlar, çünkü Bodrum, Türkiye’nin en medeni yüzü ve siz de bu güzel yarım adamızda yaşayan medeni insanlarsınız.” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Dernek Başkanı Muharrem Taş, Yönetim kurulu üyeleri Niyazi Aslan Parçası, Ayhan Karaman, Esat Bayram Karakuş ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.