Bodrum Gündem

Akdeniz’den Ege’ye Bodrum’da Yaşayanlar

04.03.2014
0
A+
A-

Cytotec cheap Bodrum’da  yaşayan Çukurovalılar, Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

Bodrum Gündem/3 Mart 2014

Royal Arena Otel’de düzenlenen kahvaltıya dernek üyelerinin yanı sıra Bodrum ve beldelerinde yaşayan Çukurovalılar da katıldı. Kahvaltıda bir araya gelen Çukurovalılar, uzun uzun sohbet order Xenical online çukurovalilar (1)edip keyifli bir gün yaşadı.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Yoleri, kısa bir süre önce kurulan derneğin 187 üyeye ulaştığını belirterek şunları söyledi “Derneğimizi yaklaşık üç ay önce açtık. Açılışımızın ardından ilk kez bir araya geldik. Dileğimiz bu tür etkinlikleri sık sık yapıp her zaman bir arada olmak. Aileler birbirlerini tanısın ve kaynaşsın istedik. Çok yeni bir dernek olmamıza rağmen kısa sürede üye sayımızı yükselttik. Bodrum’da yaşayan Çukurovalılar olarak bir çok sosyal sorumluluk projesinde yer almayı düşünüyoruz. Önümüzde ki dönemlerde bir çok faaliyetimizde olacak. Bunları hep birlikte yapacağız. Artık güzel bir çatı altında toplandık. Hepimiz için hayırlı olsun” order Propranolol online

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.