Bodrum Gündem

Bu İşi Turizme Dönüştürebiliriz

07.03.2014
0
A+
A-

buy Nolvadex Başkan Mehmet Tosun Yalıkavak Beldesi’nde balıkçıları ziyaret etti. Balıkçı barınağında balıkçılarla sohbet eden Başkan Mehmet Tosun, buy cheap Cialis “Bu işi turizme dönüştürebiliriz.” dedi.

Bodrum Gündem/7 Mart 2014

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte Yalıkavak’ta balıkçılarla bir araya geldi. Yağmurlu havada balıkçı barınağındaki buluşmada tosun balıkçılık turizm (2)Başkan Mehmet Tosun, “Bizim amacımız şu: Güvercinlik, Torba, Gündoğan ve Yalıkavak’tan balık turları. Olta balıkçılığı ile ilgili hafta sonu turları düzenlersek, bundan para da kazanabilir ki, Güvercinlik’teki arkadaşlarımız kendi başlarına kimseden de destek almadan başlatmış durumdalar. Çok daha profesyonel, teknelerimize nostaljik görünüm vererek bu işi bir turizme dönüştürebiliriz.” dedi.

“Bodrum’un içindeki marinada da fazla tekne var.” diyen Başkan Mehmet Tosun, “Yazın dışarıdan gelen vatandaş girip çıkamıyor. Girip çıkamadığı için de şehre bir faydası olamıyor. Çarşı da çok düzensiz, gelişigüzel ticaret yapılıyor. Oradan da faydalanamıyor. Dolayısıyla bunları gelecekte sorgulayacağız ama Bodrumluların günlük hayatını olumsuz etkilemeyecek şekilde bu projeleri geliştireceğiz. Doğru yerde doğru işler yapacağız.” misoprostol no prescription şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.