Bodrum Gündem

Ne Mal, Ne Mülk, Ne Makam…

07.03.2014
0
A+
A-

Başkan Mehmet Kocadon Bağla ziyaretinde, “Zannediyorlar ki Bodrum hep öyle. Bodrum değil, bir de ‘Gerçek Bodrum’ var, bizler varız. Hastane ihtiyacı olanlarımız, okul ihtiyacı olanlarımız var.” şeklinde konuştu.

Bodrum Gündem/7 Mart 2014

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Ortakent Yahşi Beldesi Bağla Mevkii’ndeki Bank Ev Sitesi’ni kocadon_bankev (12)ziyaret etti. Bank Ev Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Esin Şahinbozkır, “Çalışanlarımız ve sevgili Cumhuriyet Bekçileri! Hepinizin bu gönülde olduğunu o kadar iyi biliyorum ki… Biz Cumhuriyet’in ilelebet yaşayacağına inanıyoruz ve bunu yaşatacaklardan birisi de Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Başkanım hoş geldiniz.” dedi.

“Ne mal, ne mülk, ne makam… Her şeyin başı sağlık!”
Bank Ev Siteli vatandaşların ilgisinden çok memnun kaldığını belirten Başkan Mehmet Kocadon, konuşmasında şunları söyledi:  “Esasında biz birbirimize çok yakınız. Buradan bakınca benim sahilde oturduğum evi görüyorsunuz, ben de her gün sizin ışıklarınıza bakıyorum. Biraz önce merhaba dediğimde aranızda çok güzel sözler duydum ve sayenizde şuna inandım arkadaşlar; ne mal, ne mülk, ne makam… Her şeyin başı sağlık… Bana bunu gösterdiniz ya, çok mutlu oldum. Özellikle Bodrum Yarımadası’na şöyle bir baktığımızda, toplu konutların bu beldelerde olduğunu görüyoruz. Ortakent’te olsun, Turgutreis’te ya da Gündoğan’da olsun. Ben onun için toplu konutlarda yaşayan ve onların sorunlarını çok iyi bilen bir belde belediye başkanlığından bugünlere geldim. Yani sizleri çok iyi anlayabiliyorum. Tabi ki sorunlarınızın başında Bodrum’a olan ulaşım geliyor. Bu bölgede ulaşımla ilgili sıkıntı yaşıyoruz, özellikle de kış aylarında. Baktığımızda yolların bozukluğu ortaya çıkıyor. Bunun yanında yazın hepimizin bildiği gibi sahillerde denize girmekte de zorlanıyoruz, çöplerin toplanmasında da zorlanıyoruz ama bunların hepsi çözülecek problemler. Ben de zaman zaman şurada balık avlarım sizlerle beraber. İnsanlar yaz başı ve yaz sonu balık avlamaya daha çok geliyorlar. Şu anda azaldılar, demek ki çok az insan kaldı.”

kocadon_bankev (8)“Yalıkavak’a, Ortakent’e ya da Turgutreis’e acil devlet hastanesi lazım”
Bodrum’da en az üç tane devlet hastanesi olması gerektiğinin altını çizen Başkan Mehmet Kocadon, “Özel hastanelerimiz var ama hepimiz özel hastaneye gidebilecek mi? Mümkün değil. Biz bu güzellikleri hak ediyoruz ama olmuyor çünkü Ankara’dan Bodrum’a baktığınızda Bodrum güllük gülistanlık, hiçbir derdi yokmuş gibi gözüken bir yer. O arkadaşlar da hep yazın geliyor Bodrum’a. Zannediyorlar ki Bodrum hep öyle. Bodrum değil, bir de “Gerçek Bodrum” var, bizler varız. Hastane ihtiyacı olanlarımız, okul ihtiyacı olanlarımız var. Ben gündüzleri Bodrum Devlet Hastanesi’ne gittiğim zaman arkadaşlar üzülüyorum, yakıştıramıyorum. O kadar çok sırada bekleyen vatandaşımız var ki; onun için bir tane Ortakent’e ya da Turgutreis’e, bir tane de Yalıkavak’a, acil bir devlet hastanesinin yapılması lazım.” şeklinde konuştu.

Başkan Kocadon, konuşmasının ardından vatandaşlarla bol bol sohbet ederek vatandaşların merak ettikleri sorunları yanıtladı, görüş ve önerilerini dinledi.

.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.