Bodrum Gündem

Dokunda Bana da Bulaşsın

Dokunda Bana da Bulaşsın
08.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, 46 yıldır Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan Mustafa Danacı’yı, odadaki son çalışma gününde makamında ziyaret etti.

Bodrum Gündem/7 Mart 2014

Başkan Kocadon’a Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyareti sırasında Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ve Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ da eşlik etti.

mehmetkocadon_mustafadanaci (3)“Bir kere dokunda 46 yıl bize de bulaşsın”
buy Asacol Oda yönetiminin ve yeni aday Erdoğan Başeymez ve ekibinin de hazır bulunduğu ziyaret esnasında Başkan Mehmet Kocadon, Mustafa Danacı’ya yanında getirdiği hediyeleri verirken “Bir kere dokun da 46 yıl bize de bulaşsın diye geldik” dedi.

“30 Mart önemli”
8 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan oda seçimlerinin dışında 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimleri de değerlendiren Mustafa Danacı, “30 Mart önemli, benim sizden ricam fedakârlık yapın, durmayın sonuna kadar devam edin. Önemli olan hizmet. Bu memleket için hayırlısı olsun. Beni de son günümde ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim” Brand Viagra 100MG dedi.

mehmetkocadon_mustafadanaci (2)“Bu iş mücadele etmeden olmaz”
lowest prices for Plavix
25 genel seçim geçirerek, 46 yıldır oda başkanlığı yapan Mustafa Danacı’ya “Dedem, amcam bu iş mücadele etmeden olmaz. 46 yıllık bir çınarsın sen.” diyen Başkan Kocadon’a teşekkür eden Danacı, “Çanakkale’den İskenderun’a kadar rakibim yok. En yakın rakibim 5 seçim kazanmış” diye konuştu.

Samimi sohbetlerin konuşulduğu ziyaret sonrası Başkan Kocadon, Mustafa Danacı ve oda yönetimiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.