Bodrum Gündem

En Büyük Yatırım Gençler İçin

En Büyük Yatırım Gençler İçin
16.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’a, Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak yarışlarına desteklerinden ötürü Bodrum Motosiklet Kulübü tarafından teşekkür plaketi ve madalya takdim edildi. Sporun her dalını desteklediğini belirten Başkan Kocadon, “Verdiğimiz destekler sayesinde bu gün bakın, dünyada, Avrupa’da ve balkanlarda sporcularımız dünya şampiyonlukları elde etmeye başladılar.” dedi. 

Bodrum Gündem/14 Mart 2014
Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak yarışlarına destek veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, Bodrum Motosiklet Kulübü (BMK) bmk_mehmet_kocadon (1) order Vermox online tarafından teşekkür plaketi ve yarışı temsil eden Burak Özel’in fotoğrafının olduğu bir madalya verildi. Bodrum Motosiklet Kulübü tarafından Bodrum’un Kızılağaç Köyü Motosiklet Parkuru’nda 8 – 9 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye Enduro Şampiyonası’nın 1. Ayak Burak Özel Yarışı’na yaklaşık 100 sporcu katılmıştı. Yarışın startını da dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu ile Başkan Mehmet Kocadon birlikte vermişlerdi.

“Spor, Bodrum’un ve çocuklarımızın geleceği için büyük bir yatırımdır”
Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane’de Başkan Mehmet Kocadon’u ziyaret eden Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Cevdet Erçik ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Selçuk Aydın ile Yasin Söğütlü’ye teşekkür eden Başkan Kocadon, spora ve sporcuya sahip çıkarak bu tür organizasyonlara her zaman destek verdiğini ifade etti. Başkan yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Spor benim hayatımın bir parçası. Sporsuz bir yaşam düşünemiyorum. Bu nedenle de özellikle gençlerimizi spora teşvik etmek için sporun her dalını severek ve isteyerek destekliyorum, desteklemeye de devam edeceğim. Sağlıklı nesiller yetiştirmemiz için sporu bir yaşam tarzı haline dönüştürmeliyiz. Spora ve sporcuya verdiğimiz destekler sayesinde bugün, dünyada, Avrupa’da ve balkanlarda sporcularımız dünya şampiyonluklarını elde etmeye başladılar. Bu Bodrum adına çok büyük bir gurur… Bu nedenle ben sporu her zaman geleceğimiz için, çocuklarımızın, torunlarımızın, gençlerimizin geleceği için, Bodrum’un geleceği için büyük bir yatırım olarak gördüm. Görmeye de devam edeceğim.”

.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.