Bodrum Gündem

Çanakkale ve Mehmet Akif

22.03.2014
0
A+
A-

cheap Viagra

Özel Merter Anadolu Lisesi tarafından Mehmet Akif ve Çanakkale Haftası münasebetiyle okul içinde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem/22 Mart 2014

Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik ve Fotoğrafçılık Kulübünün gerçekleştirdiği etkinliklere öğrencilerin yoğun katılımı dikkat çekti.

Öğrencilerin bu tür etkinliklere katılımlarının iyi olduğunu belirten Özel Merter Anadolu Lisesi Müdürü Ömer F. HOŞDOĞDU, “Hafta içerisinde tüm günlere yayılan etkinliklerimiz oldu. İstiklal Marşı’nı en güzel Okuma Yarışması” gerçekleştirdik. Sınıflar arası Pano yarışması yaptık. Fotoğrafçılık kulübümüzle beraber Tarih zümremiz Çanakkale sergisi açtılar. Aynı zamanda 18 Mart Salı günü öğle yemeğinde öğrencilerimize Şehitlerimizin menüsünden hazırladık. Yaptığımız bu etkinliklerle öğrencilerimizin hem tarih bilinci ve şuuru gelişiyor hem de bu toprakların hangi zor şartlarda kazandıklarını kavrama imkânı buluyorlar. Özellikle Pano yarışmamız ve Çanakkale sergimiz öğrencilerimiz tarafından daha farklı bir şekilde sahiplenildi. Yarışma olduğu için bazı öğrenci ve sınıfları da ayrıca ödüllendirdik. Ben hem katılan öğrencilerimize hem de zümre öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” purchase Paxil dedi. buy Accutane online

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.