Bodrum Gündem

Ölümün Yanında Güneşlendiler

31.05.2014
0
A+
A-

Tatilini geçirmek üzere Bodrum’a gelen Polonyalı turist Zbigniew Swend (67) tatilinin ilk gününde denizde fenalaşarak yaşamını kaybetti.

order Viagra Gold
Bodrum Gündem/31 mayıs 2014 Buy Toradol online

Olay, Bitez Mahallesi Çökertme Caddesi sahilinde öğlen saatlerinde meydana geldi.  29 Mayıs günü arkadaşı Waclawa  Rydz (57) ile Bitez sahilinde konaklayacakları otele yerleşen polonyalı turist bodrumda öldü (11)Polonya uyruklu Zbigniew Swend (67)  öğlen saatlerinde denize girdi. Polonya’da bir şirketten emekli olan Swend’i hareketsiz olarak deniz üzerinde gören otel çalışanları, kıyıya çıkarttılar. Hemşire olduğu öğrenilen arkadaşı Waclawa  Rydz ve  112 acil servise haber verildi.  Rydz ve çevredekilerin ilk müdahaleyi yaptığı Swend’e olay yerini gelen 112 acil servisteki sağlık ekibi kalp masajı yaparak yaklaşık 45 dakika  müdahale etti. Ancak sonuç alınamadı.

Denize girmeden önce alkol aldığı ileri sürülen Polonyalı turisti sahilde görenler kumsalda sallanarak yürüdüğünü ve bir süre şezlongda güneşlendiğini söyledi. Waclawa Rydz, birlikte tatile geldiği arkadaşının hayatını kaybetmesi üzerine gözyaşlarına boğuldu.

polonyalı turist bodrumda öldü (12)DUYARSIZLIK…

Turistlerin konakladığı otel işletmecisi Celal Vural “Daha dün gece geldiler. Öğlenden önce alkol aldı. 5 kadeh içki içmiş. Plaja giderken gördük. Şezlonga oturdu.  Aradan fazla geçmeden bu olay oldu. Ne zaman suya girdi görmedik.  Suyun içinden gençler çıkarmış” dedi. Bu arada cenazenin ve cenaze aracının yakınında denize girip duyarsızca güneşlenenler ilginç bir görüntü oluşturdu.

Polis ve nöbetçi Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından  cenaze aracıyla Bodrum Devlet Hastanesi Morgunu kaldırılan Polonyalı turistin cenazesinin, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderileceği belirtildi.

 

order metoclopramide online

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.