Bodrum Gündem

Aşk-ı Bodrum Hizmete Açılıyor

05.06.2014
0
A+
A-

Halikarnas’ın sağında, Kale’nin solunda, İstanköy’ün karşısında, Kumbahçe Plajı’nda, Bodrum’daki Aşkınız;

Aşk-ı Bodrum Hizmete Açılıyor

generic Lithium Buying Lithium 200 yılı aşkın bir geçimi olan Taş Rum Evi “Aşk-ı Bodrum Restarurant Cafe Beach” ismiyle hizmete giriyor.

Bodrum Gündem/5 Haziran 2014

“Halikarnas’ın sağında, Kale’nin solunda, İstanköy’ün karşısında, Kumbahçe Plajı’nda, Bodrum’daki Aşkınız” sloganıyla hizmet vermeye başlayacak olan “Aşk-ı Bodrum” 8 Haziran ask-ı_bodrum_restaurant_6 Propranolol 80mg 2014 saat:19 -21 saatleri arasında vereceği bir kokteylle Bodrum hayranlarına merhaba diyecek.

Güneşin batışını harika bir ambiansta izleyebileceğiniz, günün yorgunluğunu atabileceğiniz nezih bir mekan olarak müşterilerini bekleyen Aşk’ı Bodrum’un “Kebap-ı Aşk” özel speciali olarak göze çarpıyor. Bodrum’a özgü çökelek, keçi peyniriyle, kendi bahçelerinde yetişen çekişte-dilme zeytini, zeytinyağıyla, yöresel otlardan oluşan yemekleri ve mezeleriyle, balık ürünleri ile ızgarasıyla, damak tatlarının buluştuğu Aşk-ı Bodrum, Ege Bölgesi kültürünün yansıtılacağı, gündüz beach, kahvaltı, akşam restoran, gece de bar olarak, 300 kişilik kapasitesiyle çeşitli etkinliklerin de düzenlenebileceği bir mekan olarak Bodrum’a renk katacak.

Rez. 0 532 568 52 86

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.