Bodrum Gündem

CHP Bodrum’da Genç Değişim

CHP Bodrum’da Genç Değişim
10.07.2014
0
A+
A-

Plavix buy online chp_bodrum_genclik_kolları_sami_alginCumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Kollarında yeni yönetim, ilçe binasında düzenlenen basın toplantısı ile göreve başladı.

Zeki Özkeskin/Bodrum Güncel Haber

CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimi görev değişim toplantısına CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya, Muğla Gençlik Kolları İl Başkanı  Mahir Akgül, Başkan yardımcıları  Fuat Filiz, Murat Çolak, ilçe Yönetim Kurulu ve gençlik kolları üyeleri katıldı.
chp_bodrum_gençlik_kollari_bodrum_gundem (3)CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanlığı görevine gelen Sami Algın, geçmiş dönem başkanı Emrah Kaplan ve yönetimine teşekkür ederek yeni yönetimi ile birlikte göreve başlarken, düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bugün burada toplumun en belirleyici ve en dinamik kesimi gençliği kapsayan ,Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum gençlik kollarındaki değişikliği kamuoyuna arz etmek için toplandık. Bilindiği üzere önce ki dönem gençlik kolları başkanımız Emrah Kaplan görevinden istifa etmişti. Kendisine ve önceki dönem gençlik kolları başkanlarımıza partimiz gençlik kollarını getirdikleri seviyeden dolayı teşekkür ederim. İlaveten ülkemiz ve partimizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve İsmet İnönü’ye, Cumhuriyet Halk Partisi gençlik kollarının kurulmasına imkan sağlayan Bülent Ecevit’i şükranla anıyoruz. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, ülkemizin tüm dayanakları cebren veya hile ile AKP diktatöryası tarafından ele geçirilmiş olan bu günlerde üstümüze düşen sorumluluk ve bilincin farkında önderimizin de belirttiği gibi bugünün karanlıkları, ahlaksızlıkları, şarlatanlıkları içinde sırf vatan ve hakikat aşkıyla ışık serpmek ve aramak için Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum gençlik kolları yönetimini oluşturduk”.
“Bu Onurlu Yola Adadık Kendimizi”
how to buy Plan B chp_bodrum_gençlik_kollari_bodrum_gundem (2)
Özgürlük aşkı ile mücadele edeceklerini söyleyen Algın sözlerine şu şekilde devam etti; order naltrexone “Bir onurlu yola adadık kendimizi. Gezi direnişi şehitleri Abdullah Cömert , Ethem Sarısülük , Mehmet Ayvalıtaş, Ahmet Atakan, Medeni Yıldırım, Ali İsmail Korkmaz ve Berkin Elvan gibi fidanlar unutulmasın diye yeni fidanları aramıza dahil etmeye güzel günler görmeye adadık kendimizi. Biz bir ölürüz , bin diriliriz cumhuriyetin yılmaz bekçileriyiz diye haykırmak ,özgürlük aşkı ile mücadele etmek için gençlik kolları yönetimimizi oluşturduk. Ülkemiz son 12 yıldır işgal altında bu işgal biz gençlere mücadele azmi kazandırıyor başbakan ve yandaşları ülkemizi talan ederken ülkemiz rant kapısı , rüşvet yolu haline gelmişken, milletin refah seviyesi ayaklar altındayken biz gençlere ileride yönetmemiz beklenen cennet vatanımız için gençliğe mücadele etmek görev olarak karşımıza çıkmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi BODRUM gençlik kollarının bundan sonra katılımcı demokrasiyi etkin kılmak için yeni filizler yetiştiren, gündeme ilişkin daha ilgili ve söyleyecek sözü olan, milli değerlerine daha etkin sahip
çıkan bir siyaset kurumu olacağından değerli halkımız ve partimiz kamuoyunun hiç şüphesi olmasın. Son olarak izlediğimiz politika alelade sokak politikası olmayacak. Bizim politikamız yardıma muhtaçların yardımcısı olmak, kimsesizlerin kimsesi olmak, yaşadığımız toplumda huzur ve birliği sağlamak. Cumhuriyet ve Devrimleri, aydınlık genç yüreklerde köklerinden yeniden yeşertmek için görevdeyiz”.

chp_bodrum_gençlik_kollari_bodrum_gundem (1)Sami Algın konuşmasının ardından toplantıya katılan partililer tarafından alkışlanırken, CHP Bodrum Gençlik Kolları yeni yönetiminde, İbrahim Sarıbaş, Özde Keleş, Ece Kurhan, Ece Başmanav, Ahmet Can Koca, Tolga Aktaş, Eray Sarıaslan, Fatih Baş, Mithat Özcan, Hüseyin Karaman, Necip Serkan İmamoğlu, Hülya Karan, Berkan Çobanoğlu ve Okan Çelikkanat görev yapacak.
CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya, Muğla Gençlik Kolları İl Başkanı  Mahir Akgül, yaptıkları kısa konuşma ile yeni Gençlik kolları Başkanı Sami Algın ve ekibine başarılar dilediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.