Bodrum Gündem

Defilede 44 Kıyafet, Biri Çuval

26.08.2014
0
A+
A-

ilkay_bayhan_defile_bodrumgundem Zithromax to sale

Emporium Myndos Çeşmesi’nde, By İlkay Bayhan Dikim ve Tasarım Evi tarafından hazırlanan defilede 44 kıyafet sergilendi. Gündüz ve gece kıyafetlerinin yer aldığı defilede İlkay Bayhan’ın çuvaldan yapılmış kıyafeti şaşkınlık yarattı. Naltrexone no prescription

Çiçek-Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

“Güneş ve Ay” By İlkay Bayhan’ın ilk defilesi. Bir yıl önce Bitez’de açılan By ilkay BAYHAN Dikim & Tasarım Evitarafından Emporium Myndos Çeşmesi’nde, düzenlenen defilede sergilenen kıyafetler izleyiciler tarafından çok beğenildi. Bodrum Cumhuriyet Savcısı Hayati Keskin ve eşinin de izlediği “Güneş ve Ay” defilesini yaklaşık 100 kişi izledi.

Tasarımlarını İlkay Bayhan tarafından yapılan 44 kıyafet, mankenler Funda Sarı, Aslı Vural, Mehtap Poyraz, Emine Öztürk, Canadil Cimilli tarafından sergilendi.

“Güneş ve Ay” defilesini hazırlayan İlkay Bayhan tasarım atölyesini bir yıl önce açtığını ve ilk defilesi olduğunu belirterek Bu benim ilk defilem. Bu nedenle bu defile ayrıca bir önem taşıyor benim için. Toplam 44 kıyafet sergilendi. Mankenlerimiz Funda Sarı, Aslı Vural, Mehtap Poyraz, Emine Öztürk, Canadil Cimilli çok başarılı bir şekilde kıyafetlerimizi sergilediler. cheap Tadalafil Tasarımlar sahil konseptinden başlayarak günlük, kokteyl, gece kıyafeti ve gelinlik olarak sergilendi. Hem gündüz, hem de gece kıyafetleri. Biraz daha simgesel incelediğinde ise tarz olarak farklılıklar içeriyor. Çok sade ya da çok süslü, çok hanım hanım ya da çok çılgın tasarımlar var. Buda güneş ve ayın zıtlığını gösteriyor. Bu simgeden yola çıkarak defilemizin adını Güneş ve Ay olarak belirledik. Bu elbiseler için herkesin farklı bir yorumu olursa, işte o zaman başarıyı yakaladım demektir. Gelen tepkilere bakıldığında da herkes ayrı ayrı yorumlamış elbiselerimizin tasarımlarını.” dedi.

Çuvaldan Elbise…

Defilenin sonunda Emporium Myndos Çeşmesiişletmecisi Beysun Özbek kavalyeliğinde kırmızı halı üzerinde davetlileri selamlayan İlkay Bayhan’ın kıyafeti ise şaşkınlık yarattı. Keten çuvaldan tasarlanan elbise ile davetlileri selamlayan Bayhan’ın dansı da oldukça ilginçti.

Kıyafeti ile ilgili olarak “Benim kıyafetim ise biraz esprili oldu. Sade mi şık mı, spor mu klasik mi derken çuval olsun dedim. Üzerini de palmiye gövdesinin yapraklarıyla süsledim.1 seneden beri palmiye ağacından tasarımlar çıkarmak istiyordum. Çok yerinde oldu.” şeklinde konuşan İlkay Bayhan kendisine destek veren annesi, babası ve ağabeyi ile birlikte davetlilere, müşterilerine teşekkür etti.

Her defilede olduğu gibi Güneş ve Ay Defilesinde de mankenler küçük iş kazaları yaşadılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.