Bodrum Gündem

Devlet Hastanesinde Saatlerce Doktor Bekledi

14.10.2014
0
A+
A-

cengiz_keskin_kaza_geçirdi_bodrum_gundem Buy Toradol online

Bodrum çarşı esnaflarından Cengiz Keskin ve oğlu Can Keskin’e Lise Kavşağındaki ışıklarda durduğu sırada, Çağdaş İnşaata ait bir beton kamyonu çarptı. Saatlerce Devlet Hastanesinde doktor bekleyen Keskin Özel Bodrum Hastanesine geldi ve ameliyata alındı.

order Topamax buy Professional Viagra Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum çarşı esnaflarından Cengiz Keskin ve oğlu Can Keskin akşam 18:30 civarında Lise Kavşağında bulunan ışıklarda durduğu sırada, arkadan hızla gelen Çağdaş Beton’a ait bir kamyonun çarpması ile yaralandılar. Bodrum Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan baba oğul Keskinlere ilk müdahalenin yapılmasının ardından ortopedi doktorunun gelmesini beklemeye başladılar. 1.5 saat boyunca ortopedi doktorunun gelmesini beklemelerine karşın doktorun 1-2 saat sonra geleceğinin söylenmesi üzerine isyan eden Cengiz Keskin, Özel Bodrum Hastanesini arayarak tedavisinin yapılmak üzere ambulans ile sevkini istedi.

Kısa bir süre içinde Özel Bodrum Hastanesine gelen baba oğul ilk kontrolleri yapılarak, tedavin altına alındılar. Ambulanstan indirilirken bilgi aldığımız Keskin, Devlet hastanesinde saatlerce beklediklerini ve ortopedi doktorunun gelmediğini ifade ederken “İnsan hayatı bu kadar ucuz olamaz. Acılar içinde kıvrandığımız halde sadece acil serviste ilk müdahale yapıldı. Ortopedi doktoru talep ettiğimizde ise bilgi verildiğini ve geleceğini söylediler. Aradan 1,5 saat geçmesine karşın doktor gelmedi. Doktor talebimizi tekrar ettiğimizde ise ortopedi doktorunun 1-2 saat sonra geleceğini ve beklememizi istediğini söylediler. Bu bir skandaldır. Acı içinde kıvranırken bizde Özel Bodrum Hastanesini aradık. Hemen ambulans ile gelip bizi devlet hastanesinden alarak tedaviye başladılar. Bu işin peşini bırakmayacağım. İnsanlar acı çekerken birilerinin keyfini beklemeleri hiç adil değil. Yetkililerin ve ilgililere suç duyurusunda bulunacağım.” dedi.

Bacaklarında doku ezilmesi olduğu için ameliyata alınan Cengiz Keskin’in tedavisi sürüyor. Oğlu Can Keskin’in ise daha iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği aldığımız bilgiler arasında.

Yorumlar

  1. Elvan dedi ki:

    Cengiz abi ve Can acil şifalar diliyorum.