Bodrum Gündem

Amerikalı Katil, Dede’ye Tuzak Kurmuş

Amerikalı Katil, Dede’ye Tuzak Kurmuş
16.10.2014
0
A+
A-

Amerikalı-Katil-Dedeye-Tuzak-Kurmuş cheap Promethasin
Öğrenim görmek için gittiği ABD’nin Montana kentinde 27 Nisan tarihinde bir evin garajında tüfekle vurularak öldürüldükten sonra Bodrum’un Gündoğan mahallesinde toprağa verilen üniversite öğrencisi Diren Dede’yi öldüren ABD’li Marcus Kaarma’nın yapılan 2. Duruşmasında savcı “Kaarma’nın garajın kapısını hırsızları yakalamak için kasten açık bıraktığını ve kasıtlı olarak öldürmeye teşebbüs ettiğini” iddia etti. Kaarma cinayetten üç gün sonra 30 bin dolar kefaletle serbest kalmıştı.

Bodrum Gündem Haber-Almanya’nın Hamburg kentinde yaşayan taksi şoförü Celal Dede’ nin eğitim görmek için ABD’nin Montana kentine gönderdiği ve bir evin otomobil garajında tüfekle 27 Nisan tarihinde vurularak öldürülen 17 yaşındaki Diren Dede’nin katili olarak yargılanan bir çocuk babası 29 yaşındaki Marcus Kaarma’nın 2. Duruşması isotretinoin without prescription diren_dedeye_tuzak_kurulmuş_bu_cinayet_bodrum_gündoğan (2)geçtiğimiz hafta yapıldı. Duruşmaya dede’nin evinde kaldığı Kate Walker Smith ile eşi Randy Smith’de katıldı. Kaarma ise duruşmaya avukatı Paul Ryan , birlikte yaşadığı Janelle Pflager ve çocuğu ile birlikte katıldı.
Soğukkanlı Katil Manşeti Attılar…
Duruşma’da Kaarma’nın avukatı Paul Ryan ‘ ın Montana eyaletinde yayın yapan yerel gazetelerin “Soğukkanlı Katil” manşeti ile ilgili haberler yapması nedeniyle müvekkili Kaarma’nın ölüm tehditleri aldığını bu nedenle duruşmaların başka bir eyalete alınması talebi mahkeme heyeti tarafından ret edildi. Ryan “Kaarma’nın hayatından endişe ediyorum her an öldürülebilir, müvekkilim ölüm tehditleri nedeni ile sokağa çıkamayacak hale gelmiştir” dediği belirtildi.
buy methotrexate online Hırsızı Vurmak İçin Tuzak Kurdu, Bu Bir Cinayettir…
Montana’da yayın yapan www.missoulian.com haber sitesinin yayınladığı habere göre mahkemede Missoula Başsavcı Yardımcısı Andrew Paul hazırladığı iddianamede Marcus Kaarma’nın garajının daha önce iki kez hırsızlar tarafından soyulması nedeniyle garajın kapısını yarım açık bırakarak yine gelecek hırsızlara karşı tuzak kurduğunu, garaja kurduğu kamera sistemi, monitör ve hareket sensörleri kurarak evin içerisinden Dede’nin garaja girmesini beklediğini ardından silahı alarak garaja geldiğini ve 4 kez ateş ederek iki merminin Dede’nin kafasına ve koluna isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdiği iddia ederek “Bu bir öz savunma değildir, hırsızlara karşı öfkeli bir adamın planlı tuzak kurma girişimi ile işlenen bir cinayettir” dediği belirtildi. Savcı daha önce garajı ve evi soyulan Kaarma’nın iddiası üzerine yakalanan iki hırsız ile Dede’nin hiçbir ilgisi olmadığını sözlerine ekledi.
Kaarma tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken duruşma 1 Aralık tarihine ertelendi. Kaarma’nın suçlu bulunması halinde 100 yıla kadar hapis cezası alabileceği belirtildi.
Diren Dede 5 Mayıs 2014 tarihinde Bodrum’un Gündoğan Mahallesi’nde toprağa verilmişti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.