Bodrum Gündem

  Milta Bodrum Marina Kupası Sona Erdi…

15.12.2014
0
A+
A-

brand Kamagra online SLIDE

Yelken sporuna  destek veren Milta Bodrum Marina, BAYK (Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü) yarış takviminin son yarışı olan Milta Bodrum Marina Kupası’na evsahipliği yapmayı sürdürüyor. Sezonun son büyük yarışı Milta Bodrum Marina Kupası  13-14 Aralık tarihlerinde 23 teknenin katılımı ile gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber 15/12/2014

Tekneler  13 Aralık Cumartesi günü 15-16 Knot  kuzeyden esen rüzgar ile Bodrum start-Kıstakadası iskelede-Bodrum finish rotasında yarıştılar. İkinci gün  ise 8-9  knot kuzeyden esen rüzgar ile şamandıra rotasında yarışı tamamladılar. Yelken şöleninin 2 gün boyunca olduğu Bodrum’da yelkenciler güneşli ve havanında soğuk olmaması nedeniyle keyifli iki gün geçirdiler.

Milta Bodrum Marina Kupası  ödülleri ise 14 Aralık akşamı Marina Yacht Club’da düzenlenen  ödül töreninde sahiplerini buldu.

Bodrum Açıkdeniz  Yelken Kulübü  tarafından bu yıl ondördüncüsü düzenlenecek olan, Türkiye’nin en uzun Yelken Kış  Trofesi buy topamax  17-18 Ocak 2015  purchase Sildenafil tarihlerinde başlıyor.   Ocak – Mayıs aylarında,  toplamda 7 ayaktan oluşan trofeye katılacak tekneler,  bu uzun soluklu yarışta IRC sınıflarında,  24  Mayıs’ta düzenlenecek Ödül Töreni’ndeki  Trofe Kupası’nı alabilmek için mücadele  edecekler.

 

Milta Bodrum Marina Kupası Sonuçlar:

Genel Birincisi:Define-Selim Kakış

Grup Sonuçları:

Irc A-1

1.Define Teknesi-Selim Kakış

2.Sky Marıne-Aquavit- Selçuk Börekçi

3.Aurora X-Ömer Dirim

Irc B-1

1.Dyo Marıne-Ares Sailing Team-Akın Akbalık

2.Lady Deniz-Osman Yiğit

3.Vel 25-Aytuğ Ürer

Irc B-2

1.Miho-Murat Okay

2.Fırst-Mustafa Özgüven

3.Malou-Cem Eşkinat

Destek Sınıfı:

1.Joy-Yasemin Akyıl-Deniz Cadıları

2.Shıraz Banou-Holger Asleben

3.Che Guevara-Hakan Kılıçlar

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.