Bodrum Gündem

Dünya Gerçekten Yuvarlakmış

06.01.2015
0
A+
A-

get Valtrex kocadon_taniltuncelziyaret (3)

Teknesiyle dünya turu yapan ikinci Türk denizci Tanıl Tuncel, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek Başkan’a kitabını hediye etti. Tuncel ziyarette ayrıca fiziksel engelliler için hayata geçirdiği projesinden de bahsetti.

Bodrum Gündem Haber

Yacht Türkiye dergisi yazarlarından, ünlü denizci Sadun Boro’dan sonra “Kelebek 3” adlı teknesiyle dünya turu yapan ikinci Türk denizcisi ünvanına sahip Tanıl Tuncel, Başkan

Kocadon ile hem tanışmak, hem de Başkan’a “Dünya Gerçekten Yuvarlakmış” adlı yazmış olduğu kitabını hediye etmek için ziyarete geldiğini ifade etti. Tuncel ziyareti ile ilgili olarak Order Lamisil online treatment with Viagra “Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon ile hem tanışmak, hem de kendisine kitabımı hediye etmek istiyordum. Bu nedenle kendisini ziyaret ettim. Ziyarette ayrıca engelli vatandaşlarımız ile ilgili projelerim hakkında da Başkanımıza bilgi verdim. 1986 ile 1991 yılları arasında gerçekleştirdiğim dünya turunda yaşadıklarımı kaleme aldığım ‘Dünya Gerçekten Yuvarlakmış’ adlı kitabımın yanı sıra, yazılarımın yayınlandığı Yacht Türkiye dergisinin Ağustos 2014 sayısını da ziyarette kendilerine takdim ettim. Sunmuş olduğum dergide Bodrum’da gerçekleştirdiğimiz proje de yer aldı. Fiziksel engelli vatandaşların da bir yelkenli kullanabileceği üzerine gerçekleştirdiğimiz projede, bir grup engelli kardeşimiz ile denize açıldık. Kendilerine amacımızın Mavi Tur yada teknede tost meşrubat ile piknik olmadığını ve tekneyi kendilerinin kullanacaklarını söyledim. Hem engelli kardeşlerimiz, hem de benim için çok keyifli bir deneyim oldu ve amacına ulaşılmış bir işi, bir projeyi gerçekleştirmiş olduk. Amacım Bodrum’da daha çok fiziksel engelliye ulaşarak bu projeyi devam ettirmek” dedi.

ANLAMLI PROJE…

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da Tanıl Tuncel’i hem kitabı, hem de örnek projesi nedeniyle tebrik ederek, şunları söyledi:
“Engelli vatandaşlarımızın Bodrum’da huzurla yaşayabilmeleri için Bodrum Belediyesi olarak desteklerimizi sürdürüyoruz ve engelli vatandaşlarımızın daha sosyal olabilmeleri, dışarıda rahatça gezebilmeleri için projeler geliştiriyoruz. Ayrıca eğitim – öğretim gören engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını da her zaman elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz, onları mutlu etmek için çeşitli etkinlikler düzenliyor ya da bu etkinliklere destek veriyoruz. Tanıl kardeşimi de hayata geçirmiş olduğu bu güzel ve anlamlı projesi nedeniyle bir kez daha kutlamak istiyorum. Biliyorsunuz, Mavi Yolculuk Bodrum’un mihenk taşıdır. Engelli kardeşlerimizin de bunun tadını çıkarması, en önemlisi ise tekneyi kullanarak denizciliği de öğrenmeye çalışması beni çok mutlu etti. Onları hayatın her alanında görmek beni mutlu ediyor. Bu projenin devam ettirilmesi için biz de Bodrum Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.