Bodrum Gündem

BODRUM KAYMAKAMI ESNAFLA BİR ARAYA GELİYOR

11.04.2015
0
A+
A-

unnamedBodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın sezon öncesi Bodrum esnafı ile bir araya geldiği toplantıların ilki gerçekleştirildi.

buy Premarin online Bodrum Gündem Haber

Turgutreis Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Ece Kuru Temizleme  firmasının ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya bölgedeki esnafların yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yarbay Erol Ürküt, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil gündüz, Gümbet Mahallesi Muhtarı Ali Haydar Mansuroğlu katıldı.

Yaklaşık bir saat süren ve esnafların, elektrik kesintilerinden, doğalgaza, hanutçuluktan, belli branşlarda açılan fazla işyeri sorunlarına kadar birçok konu gündeme getirildi.

Turizm sezonu öncesi esnafların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için toplantılar düzenlediklerini belirten Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan şunları söyledi;

Yaklaşan turizm sezonu öncesi hazırlıklarımızı yapıyoruz. Esnaf arkadaşlarla toplantılar düzenliyoruz. Alacağımız tedbirleri görüşüyoruz. Neler yapabiliriz, nasıl daha iyi olabilir, sezonumuz daha iyi nasıl geçebilir, esnaf arkadaşların ve bizim yapacağımız işler nelerdir onları görüşüyoruz. Esnaf arkadaşların bizden talepleri oluyor onları dinliyoruz.” order Baclofen order Prozac dedi.

Yaşadıkları genel ve bireysel sıkıntıları Kaymakam Gödekmerdan’a iletme fırsatı bulan bölge esnafı toplantıdan memnun ayrıldı. Esnaf toplantısına ev sahipliği yapan Ece Kuru Temizleme ve Çamaşırhane sahibi Emel Akın toplantı sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi;”Verimli oldu, Kaymakam Beyle olması zaten çok güzel. Ufak tefek sorunlarımızı konuştuk, umarım çözümde olur. Sezon başında arkadaşlarla da bir araya gelmiş olduk güzel oldu.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.