Bodrum Gündem

AK PARTİ BODRUM’DAN YÜZDE 30 OY ALACAK…

13.04.2015
0
A+
A-

order Cytotec online akparti_bodrum_seçim_startını_verdi (4)AK PARTİ BODRUM İLÇE TEŞKİLATI MAHALLE TEŞKİLATLARINI KURDU, 7 HAZİRAN SEÇİMLERİ STARTINI VERDİ…

 Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

7 Nisan tarihi itibarı ile tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla’da da milletvekili adayları belirlendi. AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı adayların belirlenmesinin ardından seçim çalışmalarının startını vererek 7 Haziran seçimleri için yoğun bir çalışma başlattılar.

Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp Muğla milletvekilleri adaylarının “iddiasız” algısı yaratılmaya çalışıldığına dikkat çekerek “Birbirinden değerli Milletvekili adaylarımız da hazır. Yaratılmaya çalışılan ‘iddiasızlar’ algılarının aksine bizler iddialıyız.” Retin-A to sale dedi.

Konacik, Ortakent, İslamhaneleri,Turgutreis, Akyarlar, Yalıkavak, Gündoğan, Göltürkbükü, Yalıciftlik, Mumcular mahalle binalarının açılışlarını gerçekleştirdiklerinin bilgisini veren AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp “Ak parti sevdalılarını ağırlamak, sorunlarını dinlemek dertlerine derman olmak için bizler hazırız. Birbirinden değerli Milletvekili adaylarımız da hazır. Yaratılmaya çalışılan ‘iddiasızlar’ algılarının aksine bizler iddialıyız.” dedi.

7 Haziran Genel seçimlerinde Bodrum’dan yüzde 30 alacaklarını kaydeden Demiralp “Milletvekillerimiz üzerinden yapılan ‘teşkilatlar istemiyor’ algısını yapanlara diyoruz ki; Tüm teşkilatımız ile biz vekillerimizin yanındayız. Bodrum’daki algıları biz değiştireceğiz. 8 Haziran sabahı Ak Parti Bodrum seçmeninden %30 oy alacak ve Muğla’dan Ankara’ya 3 vekil gönderecek. Bizler hazırız. Ya siz bu değişime hazır mısınız?” Order Lamisil dedi.

AK Parti Muğla Milletvekilliği için 7 Nisan günü belirlenen listelerde Milletvekilleri Yüksel Özden, Ali Boğa, geçmiş dönem il başkanı Nihat Öztürk ve Yusuf Kayacık gibi popüler aday adaylarının isimleri yer almamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.