Bodrum Gündem

108 USTAYA, SERTİFİKASI VERİLDİ…

17.04.2015
0
A+
A-
Propranolol 80mg besiad_ustalık_sertifikası (18)BESİAD USTALIK SERTİFİKALARINI DAĞITTI…
BESİAD’ın, bir boya ve bir yapı kimyasalları firması sponsorluğunda gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan Ustalık Eğitimi Projesinin ilk aşamasının sonuna gelindi. Proje kapsamında eğitim alan 108 ustaya Sertifikaları Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan’ın da katıldığı bir tören ile verildi.
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem buy methotrexate online
Bir AVM’de hizmet veren Şütte’de yapılan Sertifika Dağıtım töreninde konuşan, BESİAD geçmiş dönem başkanı Engin Ali Kaplan, Muğla ve Bodrum bölgesinde bayiliğini yaptığı iki boya firmasının katkıları ile başlatılan önemli bir sosyal sorumluluk projesi olan Ustalık eğitimi kapsamında ilk aşamanın tamamlanarak 108 ustaya “Ustalık Sertifikası” verildiğini söyledi. Projenin Bodrum iş dünyasına da katkı sağlamasını dileyen Kaplan şöyle konuştu; “Ustalık belgesi yasalar ile alınması zorunlu hale getirilmiş, sadece inşaat değil bir çok sektörde gerekli olan kaliteli belgeli ve eğitimli uygulamacılar yaratma amacı taşıyan, bir belgelendirme projesidir. Benim BESİAD Başkanlığı dönemimde sayın Kaymakamımız Dr.Mehmet Gödekmerdan’ın talimatı ile çalışmalarına başladığımız bu projenin ilk belgelerini bu gün sizin huzurlarınızda teslim edeceğiz. İlk belgeler diyorum, çünkü teslim edeceğimiz bu belgeler ile 2017 yılına kadar, ustalarımıza çalışma hakkı tanınmış oluyor. Devamında vereceğimiz mesleki eğitim ve iş güvenliği eğitimleri ile yeniden belgelendirme süreci gerçekleşecek. Biz tabi ki hem sponsor firmalarımız hem de BESİAD olarak bu projenin yüklenicisi olmaya devam edeceğiz.” Colchicine without prescription Ustalık Sertifika törenine katılan Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ise bu projenin çok önemli olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu; “Bu kurs bizim için çok önemli bir kurstu. Şimdi belgelerini vereceğiz, ama bu 108’de sonra da kurslarımız devam edecek. Bu kursun açılmasında aktivitesi görülen BESİAD üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Emeği geçenlere huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Dediğimiz gibi bu çok önemli bir kurs. Bu belgeyi alan arkadaşlarımız da bundan sonra avantajlı duruma gelecek. İnşallah çok daha iyi şartlarda çalışırlar. Turizm sektörü içinde yararlı olurlar istiyorum. Ben hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”
Konuşmaların ardından ustalık eğitimini tamamlayan 108 ustaya Dr.Mehmet Gödekmerdan, sponsor firma yetkilileri ve BESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından “Ustalık Sertifikası” verildi.
Yaklaşık üç saat süren ustalık sertifikası dağıtım töreninde BESİAD Üyeleri, ustalar ile birlikte sohbet ettiler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.