Bodrum Gündem

“BODRUM’A KALİTELİ RUS TURİST YAĞDIRACAĞIZ”

26.04.2015
0
A+
A-

Ordering Cialis unnamed

 

 

 

Bodrum’da Türk yatırım, inşaat ve turizm şirketi ile Rus şirketin ortaklaşa gerçekleştirdiği   Bodrum’un Rusya’da ve Rusça Konuşan Ülkelerdeki Tanıtımı için Bodrum’a gelen National Feographic Rusya Dergisinin genel yayın yönetmeni ve Rus gazetecileri Belediye Başkanı Mehmet Kocadon karşıladı.

Bodrum Gündem Haber

Rus gazetecilerin tekne ile ilk gün Bodrum koylarında yapacağı fotoğraf çekimlerine katılan Kocadon “Evet Antalya’ya daha çok Rus turist geliyor olabilir ama , bodrum’a getireceğimiz Rust turistler haftada 1600 dolar harcarken, Antalya’daki Rus turistler 800 dolarda kalıyor, amacımız ilçemize gelecek olan Rus turist sayısını bu tür tanıtımlarla yüzde 50 oranında arttırmak” dedi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde üç yıl önce yatırım yaparak  merkezi Moskova’da bulunan  Spectrum Limited Şirketi ile bodrum.com.ru isimli Rusça internet sitesi ve aynı isim altında turizm şirketi kuran Rus iş adamı Sergey Klyuev ile Kaplan Danışmanlık Limited Şirketi’nin yöneticileri Av. Nazlı Aydoğan Kaplan ve Deniz Özyurt  ‘un davet ettiği National Geographic Rusya Dergisini’nin genel yayın yönetmeni Aleksander  Zheleznyale , fotoğrafçı  Natalia Chernnyavtseva ve fotoğrafçı Mearia İsiemina ‘yu bu sabah Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Milta Marina A.Ş.’de karşıladı.

Bodrum’un Haziran ayında yayınlanacak dergide 2-4 sayfa yer alacağını belirten Zheleznyale “Daha önce Marmaris ve Antalya’da benzer tanıtımlar yaptık ve Rusya ‘da okurlarımız tarafından bu iki kentte büyük ilgi gördü ve tatil için yoğun bir talep oldu. Bu kez de daha önceden çok iyi bildiğimiz Bodrum’dan cennet koylarını ve doğa güzelliklerini dergimizde röportajlarla yayınlayacağız. Bodrum dünya markası olmakla birlikte kaliteli zengin turistler tarafından yeterince tanınmıyor bu iyi bir fırsat olabilir” dedi.

Moskova’da açılan Bodrum Tanıtım Bürosu’nun dışında önümüzdeki ayda Bakü’de turizm tanıtım bürosu  açacaklarını belirten Kocadon “ Order Lamisil online Order Disulfiram online Antalya’ya daha çok Rus turist geliyor olabilir ama , Bodrum’a getireceğimiz Rus turistler haftada 1600 dolar harcarken, Antalya’daki Rus turistler 800 dolarda kalıyor, amacımız ilçemize gelecek olan Rus turist sayısını bu tür tanıtımlarla yüzde 50 oranında arttırmak. Tanıtım ofisini açtığımız günden bu yana Rus medyası ve yayın organlarının da ilçemize olan ilgisi arttı. Bodrum’dan sadece yaşamak için villa alan Rusların yanı sıra yatırım yapmak için sırayla giren ve büyük araziler arayan Rusların sayısında da ciddi artışlar oldu. Daha çok yayın organını ilçemizde konuk ederek Bodrum’u daha çok tanıtacağız bu tanıtımda büyük emeği geçen Kaplan Turizm Danışmanlık Şirketi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.