Bodrum Gündem

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHTARLAR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU…

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHTARLAR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU…
30.04.2015
0
A+
A-
akp_bodrum_muhtarlar_kahvaltısı (2) buy Albendazole 7 Haziran genel seçimleri öncesinde siyasi partiler ve milletvekili adayları çalışmalarına yavaş yavaş hız veriyor.
Bodrum Gündem Haber
Muğla’dan 2. sıra Ak Parti milletvekili adayı olan Hasan Kökten, Bodrum Ak Parti İlçe teşkilatının ev sahipliğinde mahalle muhtarları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Kumbahçe Plajındaki bir restoranda gerçekleşen programa Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz ile çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.
Kahvaltının ardından bir konuşma yapan İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, sıkışık programları arasında mahalle muhtarlarını ziyaret etmeye çalıştıklarını ifade ederek; “Ben her mahallemizi ziyaret etmeye çalışıyorum, çünkü her mahallemizin sorunu ayrı. Bodrum’daki mahallelerimiz çok büyük ve kendine özgü sorunları var” buy Retin-A online where can i buy Plavix diyerek 2.sıra AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Kökten’i muhtarlarla tanıştırdı. Mumcular Mahallesinde pek çok çalışmalarının olduğunu ifade eden Çomakdağlı Hasan Kökten muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi;
“İş hayatımda toplumun hizmetine yönelik birçok projelerim oldu fakat siyaset olmadan, devletin imkanları olmadan milyon dolarlık hizmetleri memleketimize getiremiyoruz. Ben büyük yatırımlardan Bodrum’un, Milas’ın faydalanabilmesi için 4 yıllık Bodrum aşkımdan ayrılıyorum. 7 Haziran’da ben bütün partilerin desteğini almak istiyorum. Ben Ankara’ya gittiğim zaman bakanlara, Bodrum’un, Milas’ın muhtarlarının desteğini aldım bu yatırımı oraya yapmamız lazım demek istiyorum. 2. sırada, seçilebilirlik noktasında olmak benim için çok büyük bir şey değil, fakat Bodrum ve Milas bana destek vermişse ben büyük projeleri buraya getirebilmenin derdindeyim” dedi.
Konuşmaların ardından yaklaşık 1 saat süren kahvaltılı toplantı sona erdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.