Bodrum Gündem

GÜMBET’TEKİ MARKETTE DEHŞET ANLARI

09.05.2015
0
A+
A-

Untitled-1-RecoveredGece saatlerinde Cevat Şakir Mahallesinde yaşanan kavgadaki dehşet anları iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt edildi.
purchase Clonidine Bodrum Gündem Haber
Straterra online buying
Proscar without prescription Gümbet pazaryeri civarında alkol alan iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Çevredeki bir marketin önünde kavgaya tutuşan şahıslardan Menderes B. kendisini marketin içine attı. Bir süre market içinde saklanan Menderes B. daha sonra karşı grubun bıçaklı saldırısına uğradı.
Market içinde devam eden kavga sırasında alkollü oldukları tespit edilen şahısların birbirlerini bıçaklama anları ise iş yerinin güvenlik kamerasınca kayıt edildi. Görüntülerde dört kişilik grubun sopalar ve bıçaklarla birbirlerine saldırması ve market raflarının dağılması görülüyor.
Araya giren market sahibi ve vatandaşların yardımıyla güçlükle ayrılan taraflardan Menderes B. bir süre sonra kanlar içinde yere yığılıyor. Karın altına, kalçasına ve eline aldığı bıçak darbeleri ile yere yığılan yaralıya ilk müdahaleyi kavgaya karışan amcası Barış B. marketten aldığı pamukla yaptı.
İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis kavgaya karışan şahısları gözaltına aldı. Ağır şekilde yaralanan Menderes B. ise 112 ilk yardım ekiplerince Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şahsın tedavisine yoğun bakımda devam edildiği öğrenildi.
Kavgaya karıştıkları tespit edilen ve 18 yaşından küçük oldukları öğrenilen L.D. ve İ.K. yüz ve bacak bölgelerinden aldıkları bıçak yarası nedeniyle tedavi gördükten sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri suçta kullanılan iki adet bıçağa el koydu.
Yaşanan olayın ardından ifade işlemleri tamamlanan Barış B., L.D. ve İ.K. kasten adam yaralama suçlamasıyla adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.