Bodrum Gündem

BODTO PERSONELİNE “PROTOKOL YÖNETİMİ” KONULU EĞİTİM VERİLDİ…

BODTO PERSONELİNE “PROTOKOL YÖNETİMİ” KONULU EĞİTİM VERİLDİ…
13.05.2015
0
A+
A-

cheap Proscar bodto-personel-eğitimleri-devam-ediyor buy strattera 2006 yılından beri hizmet kalitesini belgelendirerek ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemiyle çalışan BODTO ’da eğitimler devam ediyor. BODTO birçok etkinlik, ziyaret ve toplantıya ev sahipliği yaparken aynı zamanda dış paydaşlarla yapılan faaliyetlerde de Bodrum’u temsil etmekte. Bu nedenle BODTO kurumsal kalitesinin çıtasını yükseltmek için “Protokol Yönetimine” de önem verme gereği duyuyor.

Where to buy Strattera Bodrum Gündem Haber

Bu yıl içinde yapılan ve üç ay süren kurumsal iletişim dersleri ardından, çalışanların “protokol ve sosyal davranış kuralları” konusunda bilgi ve yetenek sahibi olmalarını sağlamak ve kurum kültürünü geliştirmek amacı ile “Protokol Yönetimi” konulu eğitimi verildi.

BODTO Konferans Salonu’nda eğitime konuşmacı olarak katılan İstanbul Galatasaray Lisesi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu ve Dış İşleri Bakanlığına bağlı olarak bir çok önemli görevlerde bulunan e. Büyükelçi Naci Akıncı; BODTO personeline, görgü, nezaket ve zarafetin ne olduğu, protokol kuralları, öncelik sırası, tanışma ve tanıştırılma, hitapta kurallar, telefonla görüşme, makamda davranışlar, sosyal hayatta davranışlar, yemek ve sofra düzeni, masalar ve giyim ve görünüş vb. konuları içeren 22 konu başlığı altında çeşitli bilgileri ve deneyimlerini aktardı.

İnteraktif yapılan eğitimde, personel tarafından protokol kuralları hakkında sorulan konular cevaplandı, canlandırmalar yapıldı. Törenlerde takdim şekilleri hakkında örnek videolar izlendi. Protokol ve nezaket kurallarının detaylarının ve inceliklerinin anlatıldığı eğitim gün boyu sürdü. Program sonunda e. Büyükelçi Akıncı, çalışanların anneler gününü de kutladı. Katılımcılar tarafından Akıncı’ya verdiği bilgiler ve deneyimlerini paylaştığı için teşekkür edilerek eğitim sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.