Bodrum Gündem

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

26.05.2015
0
A+
A-

Cytotec cheap Untitled-1Bodrum’daki Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 3/E sınıfı öğrenci ve öğretmenleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında çıkarttıkları hikaye kitabının tanıtımını yaptı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’daki Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 3/E sınıfı öğrenci ve öğretmenleri, örnek bir projeye imza attı. Sınıfta öğrenim gören öğrenciler, kendi hikayesini yazarak kitaba katkı sağladı. Öğrencilerin çizdiği resimlerin de yer aldığı kitaptan elde edilecek gelirle, kendi okullarına ve ihtiyaç sahibi köy okullarına bağışta bulunulacağı belirtildi.

Mart ayından bu yana devam eden çalışma sonucunca çıkartılan kitap için tanıtım etkinliği düzenlendi. Etkinlikte öğrenciler çeşitli dans gösterileri sahneledi, şiirler okudu.

Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 3/E sınıfı öğretmeni Mahire Demirsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’de de bir ilk olduğunu düşündükleri bir projeye imza attıklarını söyledi.

Daha önce öğretmenlerin kendi başına kitap çıkarttıklarını ancak öğrencilerin içinde olduğu bir çalışmanın yapılmadığını anlatan Demirsoy, “ purchase Fluoxetine Biz öğrencileri işin içine katarak bir ürün oluşturduk. Bu ürün bir sosyal sorumluluk projemiz. Mart ayından beri bu projeyi yürütüyoruz cheap esomeprazole ” dedi.

Kitabın basılmasında bazı velilerin ve sponsorların katkıları olduğunu anlatan Demirsoy, şöyle konuştu: “Velilerimiz öğrencilerimizle ve hayır sever vatandaşlarımızla beraber. Bunun amacı çocuklara özellikle paylaşmayı dürüstlüğü erdemliği öğretmek ve farkındalık yaratmak. Bu kitapta öğrenciler kendi hikayelerini yazdılar. Ve kitabın satışından elde edilecek gelirle okudukları okula ve bazı köy okullarına bağışlayacağız. Bu kitapların belli bir bedeli yok. Almak isteyenler kendi bütçeleri doğrultusunda satın alacak.”

Etkinlik sonunda projeye katkı veren çeşitli kurumlara Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin’in de katılımıyla ödülleri verildi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.