Bodrum Gündem

BESİAD’IN HAZİRAN AYI KONUĞU MUĞLA İŞ KUR MÜDÜRÜ İLYAS SARIYERLİ OLDU…

04.06.2015
0
A+
A-

esomeprazole price Retin-A online BESİAD 1BESİAD (Bodrum Esnaf, Sanayici ve İş Adamları Derneği) Haziran ayı konuğu Muğla İş Kur müdürümüz İlyas Sarıyerli oldu.
Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem
BESİAD’ın geleneksel Perşembe toplantılarının Haziran ayı konuğu Muğla İş Kur müdürümüz İlyas Sarıyerli oldu. Sarıyerli BESİAD üyelerine çalışma hayatı, işçi işveren münasebetleri, istihdam teşvikleri, iş başı eğitim programları, iş başı eğitim programlarında iş verenlere İş Kur tarafından yapılan desteklerle ilgili bilgilendirme yapıldı.

“7 Haziran Seçimleri Ülkemize Hayırlı Uğurlu Olsun Ve Olaysız Geçsin”
Toplantının açılış konuşmasını yapan BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden, hafta sonu gerçekleşecek seçimlerin tüm ülkeye hayırlı olmasını dilerken olaysız geçmesini temenni etti. Özden konuşmasını şöyle sürdürdü “Biz bugüne kadar Muğla milletvekillerini ve adaylarını ağırlamıştık. 7 Haziran seçimlerinin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını ve olaysız geçmesini temenni ediyorum. Perşembe toplantılarımıza yaz dönemi turizm sezonundan dolayı yoğunluklarımız başladığı için artık eski sıklıkta yapmayacağız. Ayda bir yapacağız. Dolayısıyla bu Haziran ayının belki de ilk ve son toplantısı gibi olacak. Temmuz ve Ağustos’ta birer toplantı daha yapmayı planlıyoruz. Aramıza yeni katılan üyelerimiz var kış döneminde, onlara rozet takma töreni yapacağız. Aynı şekilde kış döneminde Akademiden Kariyere Birimimizin düzenlemiş olduğu profesyonel yönetim eğitimlerine katılan üyelerimizin sertifika dağıtımlarını bugün yapacağız. Yine üyelerimize bugün BP ile yapmış olduğumuz yakıt iskonto indirimimiz %6.5 onu paylaşacağız ve üyelerimizin ondan faydalanmaya çağıracağız.”

Muğla İş Kur müdürümüz İlyas Sarıyerli, üç buçuk yıldır il genelinde ve Bodrum’da bir çok sivil toplum kuruluşu ile bir araya gelerek iş verenlere Mevzuatlarla ve işletmelere destekler ile ilgili bilgilendirme yaptıklarını aktardığı konuşmasını şöyle sürdürdü “İ Buy cheap Sildenafil limizde üç buçuk yıldır bu görevi yürütmekteyim. Kamu oyumuzun bildiği gibi hem ilimiz genelinde hem de Bodrum ilçemizde üç buçuk yıldır gelenekselleşen bir adet gereği başta Bodrum Ticaret Odası ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geliyoruz. Bunlardan birisi de BESİAD. Programımızda kısaca çalışma hayatı, işçi işveren münasebetleri, istihdam teşvikleri, iş başı eğitim programları, iş başı eğitim programlarında iş verenlerimize yapmış olduğumuz desteklerle ilgili iş verenlerimizi bilgilendireceğiz. İki ile 10 işçi çalıştıran iş verenimize 1, yirmi de iki, otuzda üç şeklinde ritmik olarak giden iş verenlerimize ekstra işçi çalıştırdıkları zaman işçilerimizin 950 lira maaşlarını Çalışma ve İş Kur müdürlüğü olarak biz ödüyoruz. Genel Sağlık sigortalarını yatırıyoruz, iş yeri kazası ve meslek hastalığı sigortalarını da yatırıyoruz. Bu gibi istihdam teşvikleri konularında BESİAD üyeleri ve kamu oyunu bilgilendirmek için buradayız.”
BESİAD toplantısında daha sonra kış döneminde Emre Hasan Saylık Danışmanlık & Gelişim Hizmetlerinden alınan ‘’Profesyonel Gelişim’’ eğitimlerimizi tamamlayarak eğitime destek veren katılımcılara sertifika verildi.  BESİAD’ın Haziran ayı toplantısı yeni üyelere geleneksel rozet takma töreni ile son buldu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.