Bodrum Gündem

“CAN GÜVENLİĞİ OLMAYAN, CAN KURTARAMAZ” BODRUM’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İSYANDA…

“CAN GÜVENLİĞİ OLMAYAN, CAN KURTARAMAZ” BODRUM’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İSYANDA…
12.06.2015
0
A+
A-
buy isotretinoin online
sağlık-çalışanlarına-bodrumda-şiddet-(12)Bodrum’da bir sendikalı sağlık çalışanları, bir sağlık memurunun, hasta yakını tarafından darbedilmesine tepki göstererek basın açıklaması yaptı.
Bodrum gündem Haber
Tabip Odasına bağlı bir grup sağlık çalışanı, Bodrum Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli sağlık memuru Serhat Aksoy’a yapılan saldırıya tepki göstermek için hastane önünde toplandı.
Burada “Can güvenliği olmayan, can kurtaramaz” yazılı bir döviz açan grup, daha sonra bir basın açıklaması yaptı. Sağlık çalışanları adına basın açıklamasını okuyan hastanenin Kardiyoloji Uzmanı ve Tabip Odası Bodrum Temsilcisi Uz. Dr. Yasemin Demirci, görevi başında saldırıya uğrayan Serhat Aksoy’a geçmiş olsun diyerek, yaşanan olayı kınadıklarını söyledi.
Sağlık çalışanlarına yapılan saldırıların durması gerektiğine işaret eden Demirci, “Sağlık memuru arkadaşımız, yeni sünnet olmuş oğlunu pansumana getiren bir kadın tarafından, muayene sırasında antiseptik batikon kullandığı için bu sebeple oğlunun canı yandığı için sözlü saldırıda bulunmuştur. Hastaneden ayrıldıktan kısa süre sonra da hastaneye gelen eşi tarafından da darbedilmiştir” dedi.Demirci, bu tür olayların sadece Bodrum’da değil Türkiye genelinde yaşandığına dikkati çekerek, yaşanan olayın üzüntü verici olduğunun altını çizdi.

Yapılan açıklamanın ardından grup, “Sağlıkta şiddete hayır” şeklinde slogan atarak dağıldı.

sağlık-çalışanlarına-bodrumda-şiddet-(1) Order Fluoxetine treatment of mania Bodrum Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli sağlık memuru Serhat Aksoy, sünnet pansumanı için getirilen çocuğun annesiyle tedavi sırasında tartışmış, anne ve çocuğun ayrılmasından bir süre sonra hastaneye gelen çocuğun babası tarafından yumrukla darbedilmişti. (ilgili haber için link: http://www.bodrumgundem.com/2015/06/12/bodrumda-saglik-calisanlarina-siddet )

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.