Bodrum Gündem

BODRUM ROTARY KULÜPLERİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI…

08.07.2015
0
A+
A-

bodrum rotary devir teslim teslim (33)BODRUM ROTARY YENİ DÖNEM SLOGANI “HİZMETLERİMİZ DÜNYAYA ARMAĞAN OLSUN” fluconazole without prescription

Bodrum Doria otelde düzenlenen devir teslim töreninde Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Şehval Öztürk, Bodrum Rotaract Klüp Başkanı Evrim Özkeskin  ve İnteract Kulüp  Başkanı Eren Solu görevlerini devrettiler.

Bodrum Gündem Haber

Dünya çapında topluma hizmet amaçlı en büyük sivil toplum örgütü olan Rotary Klüplerinin Bodrum temsilcileri de sosyal amaçlı toplumsal projelerini anlattılar.

Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Şehval Öztürk “Rotary Hizmetlerinizle ışıldasın” Where to buy Viagra diyerek bir yıl süren hizmetlerini yeni başkan Aziz Başan’a devretti. Bodrum Rotary Kulübü başkanı Şehval Öztürk oldukça heyecanlı olduğunu ifade ederek şöyle konuştu;Bugün 2014-2015 Bodrum Rotary kulübümüzün dönem devrini yapıyoruz. ROTARY kulübü olarak, Rotarakt kulüplerimiz ve İterakt kulübümüz ile beraber çok heyecanlıyız. İnşallah bundan sonra ki projelerde de, bundan sonra ki dönemlerde de çok güzel projelere imza atacağız.”

Aziz Başan ve ekibi buy esomeprazole “Hizmetlerimiz Dünyaya  Armağan Olsun” sloganı ile yeni hizmet dönemlerine başladılar. Aziz Başan’ın dönem başkanlığında Petek Atalay sekreter, Selen Cambazoğlu sayman, Fatma Cingöz’de yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacaklar. Yeni dönem başkanı Aziz Başan sürekliliğin önemli olduğunu vurgulayarak yeni projeler ile birlikte devam eden projelerin de takipçisi ve tamamlayıcısı olacaklarını belirtti.

bodrum rotary devir teslim teslim (36)Törende konuşan Rotaract Kulüp Başkanı Evrim Özkeskin, bir sunum ile bir yılda yaptıklarını anlattıktan sonra görevi devir alan olan Efe Uysal’a başarılar diledi.

Özkeskin,2014-2015 döneminde Bodrum Rotaract Kulübü’nün  toplum projeleri arasında Hayvan Barınağına, tıbbi malzeme ve yaş mama yardımı, Konya Yunak’ta bir okula kırtasiye malzemesi yardımı, Kıyafet balosu, 23 Nisan’da  Çocuk Esirgeme Yuvasından gelen  çocuklarla tarihi ve kültürel yerler gezilerek güzel bir gün geçirildi, engelli bir MS hastasına tekerlekli sandalye yardımı, organ bağışı için etkinlik düzenlendiğini anlattı.

Yeni dönem de Efe Uysal , Bodrum Rotaract Klüp başkanı, Nazan Yıldız ise İnteract Klüp Başkanı seçildi.

Bodrum Rotary Kulübü başkanı Şehval Öztürk 2014-2015 döneminde yapılan çalışmalarını fotoğraflar ile anlatmasının ardından üyelere ve geçmiş dönem başkanlarına plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

Kendine özgü bir tören ile gerçekleştirilen devir teslimin ardından Rotary klübü üyeleri müzik eşliğinde yemek yiyerek eğlendiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.