Bodrum Gündem

ŞERİF KOCADON VEFAT ETTİ…

06.08.2015
0
A+
A-

şerif-kocadon-11BODTO BAŞKANI MAHMUT KOCADON ve BODRUM BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KOCADON’UN BABASI ŞERİF KOCADON, TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE YAŞAMA VEDA ETTİ…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Fatma Kocadon’un eşi, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve İş Kadını Dilek Kocadon Toprak’ın babaları Ferah ve Hülya Kocadon’un kayınpederi, Beyza, Fatoş, Zeynep ve İpek Kocadon’un dedeleri,  1931 İstanköy (KOS) doğumlu Şerif Kocadon, tedavi gördüğü Acıbadem Bodrum Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Fatma Kocadon ile evli olan Şerif Kocadon, yaşlılığa bağlı bazı rahatsızlıklardan dolayı hastanede tedavi görüyordu. Bir süredir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tutulan Şerif Kocadon, saat 17.00 civarında yaşam savaşını kaybetti. Daha önceki aylarda kolu da kırılan Şerif Kocadon, tedavi edilmişti.
İtalyanca, Rumca ve Fransızca bilen, Aydın Lisesi ve İstanbul İktisadi İdari İlimler Akademisinde eğitim gören Şerif Kocadon’un ölümü Mehmet Kocadon başta olmak üzere, Kocadon ailesini büyük üzüntüye boğdu. Acı haberi alan Kocadon ailesi ve yakınları hastaneye akın ediyor.
Cenazesi 7 Ağustos Cuma günü (13:20) öğlen namazının ardından Ortakent Merkez Camiinden kaldırılacaktır
Bodrum Gündem Gazetesi olarak merhum Şerif Kocadon’a Allah’tan Rahmet kederli Kocadon ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz…
Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    Emir Allah’ın. Acılarını paylaşır Gidenin yerinin cennet olmasını dilerim…