Bodrum Gündem

ÇAKICI AİLESİNİN ACI GÜNÜ

29.09.2015
0
A+
A-

nurten-çakıcı-bıcakın-babası-ibrahim-çakıcı-vefat-etti-(8)BODRUM BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ NURTEN ÇAKICI BIÇAK’IN BABASI İBRAHİM ÇAKICI VEFAT ETTİ…

 Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi Meclis üyesi Nurten Çakıcı Bıçak ve Bodrum Belediyesi çalışanlarından Meryem Çakıcı’nın babası İbrahim Çakıcı dün sabah (28 Eylül 2015) yaşamını yitirdi. Söke’de yaşamını çiftçilik yaparak sürdüren 1942 doğumlu İbrahim Çakıcı uzun süreden bu yana kalp rahatsızlığı nedeni ile tedavi görüyordu. Geçtiğimiz hafta yine rahatsızlanarak yoğun bakıma kaldırılan Çakıcı, açık kalp ameliyatına alındı. Lakin yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. İbrahim Çakıcı’nın Nurten, Meryem ve Ayten isimlerinde üç kızı bulunuyordu.

İbrahim Çakıcı’nın dün (28 Eylül 2015) ikindi namazının ardından Söke’de yapılan cenaze töreni için Bodrum Belediyesi tarafından araç kaldırıldı. CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte Bodrum Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu cenaze töreninde Bodrum Belediye Meclis üyesi Nurten Çakıcı Bıçak’ın çok üzgün olduğu ve ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Çakıcı’nın cenazesi, namazının kılınmasının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

BODRUM GÜNDEM GAZETESİ olarak bizde merhum İbrahim Çakıcı’ya Allah’tan Rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.