Bodrum Gündem

KARAOVA’DA SPORDA CANLANIYOR…

02.10.2015
0
A+
A-

Cheap Lamisil mumcular-belediyespor-(7)Yeni seçilen Mumcular Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Sami Turan ve Yönetim Kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ndeki başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Mumcular Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Sami Turan, Başkan Yardımcısı Gültekin Işık, Genel Kaptan Erol Başol, Muhasip Üye Ünal Balkır, Katip Üye Celal Feslikan ve Antrenör Hasan Özkan katıldı.

Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Uslu’nun da bulunduğu ziyarette Kulüp Başkanı Bekir Sami Turan, kulübün çalışmaları hakkında Başkan Kocadon’a bilgiler verdi. Turan, yeni yönetim olarak ilk önce kulübün isim değişikliği konusunda girişimlerde bulunduklarını belirterek, isotretinoin online “Şu anda Mumcular Belediyespor olan kulübümüzün ismini, Karaovaspor olarak değiştirmek istiyoruz. Değiştirme sebebimiz, belde belediyelerinin kapanmasıdır. Fakat en önemli sebep de 1967 yılında kurulan kulübün ilk isminin Karaovaspor olmasıdır. 2004 yılında Karaovaspor ismi, Mumcular Belediyespor olarak değişmişti. Biz de yönetimdeki arkadaşlarımızla babalarımızın kurduğu kulübün ismine dönmek istiyoruz.” pattern baldness treatment dedi.

Bu sezon Muğla 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele edeceklerini de ekleyen Turan, Başkan Mehmet Kocadon’u, 11 Ekim Pazar günü Datça deplasmanında Datça Belediyespor ile oynayacakları grubun ilk maçına davet etti. Ayrıca Mumcular bölgesindeki spor faaliyetlerine ve kulübe verdiği desteklerden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür ederek takımın 5 numaralı formasını hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.