Bodrum Gündem

EVİNDE ÖLÜ BULUNAN ECZACI İBRAHİM ESAT HEPSEV’İN CESEDİNİ, AKUT ÇIKARTABİLDİ

08.10.2015
0
A+
A-

buy Premarin misoprostol online Gastrointestinal ECZACI-İBRAHİM-ESAT-HEPSEVBodrum’da evinde ölü bulunan aşırı kilolu eczacı, evinden Akut’un operasyonuyla çıkartıldı.
Bodrum Gündem Haber
Elmadağı Caddesinde bulunan Amiral 5 sitesindeki bir evde yalnız yaşayan Eczacı İbrahim Esat Hepsev’den (53) yaklaşık 4 gündür haber alamayan arkadaşları, Hepsev’i telefonundan arayıp cevap alamamaları üzerine yalnız yaşadığı evine geldi. Hepsev’i hareketsiz halde bulan arkadaşları, durumu 112 ve polise bildirdi.

Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Hepsev’in hayatını kaybettiğini belirledi. Hepsev’in cenazesi polis ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenaze ekiplerince evden çıkartılmak istendi. Ancak Hepsev’in aşırı kilolu olması nedeniyle evden çıkarılamaması üzerine Akut ekiplerinden destek istendi.

Bölgeye gelen Akut ekipleri, ipli düzenek kurabilmek için ilk olarak evin bahçe kısmında buluna ağacın dallarını kesti. Ekipler daha sonra cadde üzerindeki bir ağaçla ev arasında iple düzenek kurdu. Yaklaşık 10 Akut gönüllüsünün katıldığı operasyon, yaklaşık 4 saat sürdü. Saatler süren çalışmaların ardından evden güçlükle çıkartılan eczacının cenazesi, çok sayıda kişi tarafından cenaze aracına taşındı.

Akut Bodrum Lideri Saadettin Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, evinde ölü bulunan yaklaşık 200 kiloluk bir vatandaşı, evinden yaptıkları operasyonla kurtardıklarını söyledi.

Operasyona 10 kişilik gönüllünün katıldığını anlatan Uslu, “Evin içerisinde bir alt kattaydı ve merdivenler dardı. Kapı dardı. Çok kişiyle tutulup taşınamayacak şekildeydi. Aşağıda sedyeye aldık ve ip sistemlerine bağlayarak çıkarttık” diye konuştu.

Hepsev’in cenazesi ön otopsi için Bodrum Devlet Hastanesi morguna, ardından da kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

 

Yorumlar

  1. demet deniz dedi ki:

    ölen beyefendiye tanrıdan rahmet dierim.
    fakat akut ,
    Akut Bodrum Lideri Saadettin Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, evinde ölü bulunan yaklaşık 200 kiloluk bir vatandaşı, evinden yaptıkları operasyonla kurtardıklarını söyledi.
    böyle bir açıklamada bulunmuş operasyon sonucu vatandaş kurtarılmamış, ceset olay mahalinden çıkarılmış olmuyormu?