Bodrum Gündem

KURU, PİLAV ve HOŞAF…

30.10.2015
0
A+
A-

buy misoprostol

cumhuriyet yemeği kuru pilav hoşaf (10)Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi ile Bodrum Otelciler Derneği (BODER) üyeleri tarafından, 10 yıldan bu yana gelenekselleşen, kuru fasulye ve pilavdan oluşan Cumhuriyet yemeği dağıtıldı.
Generic Viagra Bodrum Gündem Haber
ÇYDD Bodrum Şubesi ve BODER yetkililerinin de katıldığı etkinlikte, Bodrum iskele meydanında kuru fasulye, pilav dağıtımı yapıldı. Etkinliğe, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlara kuru fasule pilav dağıtan dernek üyeleri, geleneksel hale getirilen etkinliği gerçekleştirmekten duydukları memnuniyeti anlattılar.
how to buy Plavix cumhuriyet yemeği kuru pilav hoşaf (14)ÇYDD Bodrum Şubesi Başkanı Nadiye Sarıtosun, yaptığı açıklamada, 10 yıldır geleneksel hale getirilen etkinliğin bir yenisini düzenlediklerini ve katılımdan oldukça mutlu olduklarını anlattı. Cumhuriyet’in kuruluşunun 92’inci yılını kutlayan Sarıtosun; “Öncelikle Cumhuriyetimizin 92’inci yılı herkese, tüm ülkeye kutlu ve mutlu olsun diyorum. Biz Bodrum şubesi olarak 10 yıldır BODER ile birlikte kuru fasulye pilav demiyoruz buna, Cumhuriyet yemeği diyoruz. Atatürk’ün en çok sevdiği yemektir. Böyle bir etkinlik düzenliyoruz ve bayramımızı kutluyoruz. BODER’e çok teşekkür ediyorum” dedi.
Sarıtosun, etkinliğe her sene farklı otellerin destek verdiğini, bu sene destek veren oteller arasında Kafeluka ve İsis otel olduğunu kaydederek, bu olanağı sağladıkları için otellere teşekkür etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.