Bodrum Gündem

TEOG SINAVI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI…

TEOG SINAVI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI…
24.11.2015
0
A+
A-

TEOG-İNTMilli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik 25 ve 26 Kasım’da yapılacak merkezi ortak sınavlara Bodrum’da bin 711 öğrenci katılacak.
Combivent without prescription Bodrum Gündem Haber buy Colchicine cheap Cialis Soft
Öğrenciler, 25 Kasım Çarşamba günü yapılacak birinci oturumda, Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 26 Kasım Perşembe günkü ikinci oturumda ise Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınava girecek.

Her ders için dört seçenekli çoktan seçmeli testlerden oluşan 20 soruluk A, B, C, D kitapçık türleri kullanılacak ve her bir ders yazılısının süresi 40 dakika olacak.

TEOG sınavları öncesi Kent habere açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin şunları söyledi  “Bizlerde ailelerimizde en az çocuklarımız kadar heyecanlıyız. Biz Milli Eğitim olarak çok iyi hazırlandığımız düşünüyoruz. Okullarımız, çocuklarımızın sınavlarını huzurlu ve güvenli geçmesi için her türlü tedbiri almış durumdadır. Yarın ki ve Perşembe günkü sınavlara, bin 711 öğrencimiz katılacak. 450 öğretmenimizi 27 ayrı sınav merkezinde görevlendirdik. Bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, hafta içi derslerden sonra, hafta sonu ise sabah 8’den akşamın 5’ine kadar okullarımızı açık tuttuk. Çocuklarımıza takviye dersler verdik. İnanıyorum ki bu yıl Bodrum’un başarısı bir önceki yıla göre daha da artacaktır. Şimdiden sınava girecek çocuklarımıza başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun.” dedi.

Her iki gün yapılacak oturum için 09.00, 10.10 ve 11.20’de başlayacak. Teneffüs araları, 20 dakika olacak. Sınav uygulaması tüm merkezlerde eş zamanlı gerçekleştirilecek.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.