Bodrum Gündem

PARTİ İÇİ MUHALEFETİN ADAYI SÜLEYMAN USLU…(VİDEO HABER)

PARTİ İÇİ MUHALEFETİN ADAYI SÜLEYMAN USLU…(VİDEO HABER)
17.12.2015
0
A+
A-

Muğla’da 20 Aralık Pazar günü gerçekleşecek Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Kongresi öncesinde, önceki dönem il başkanlarından Süleyman Uslu, İl Başkanlığı adaylığını açıkladı.

Bodrum Gündem Haber cheap Clonidine

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı seçimi kızışıyor. 15 Aralık günü adaylığını açıklayan Mürsel Alban’ın ardından, muhalefet kanat şeklinde değerlendirilen grup geçmiş dönem Muğla İl Başkanı Süleyman Uslu’yu aday gösteriyor. Süleyman Uslu, 18 Aralık Cuma Günü saat 11.00’de Muğla İl Başkanlığında konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Kongre öncesinde parti tabanından gelen talepler sonucu arkadaşlarıyla bir araya geldiğini ifade eden Uslu, “Partili dostlarımızın talepleri sonrası yaptığımız değerlendirmelerde bilgimizi, birikimimizi, tecrübemizi paylaşmak için il başkanlığına aday olmaya karar verdim. Cumhuriyet Halk Partisi, demokrasinin beşiğidir. Parti içi demokrasi de Cumhuriyet Halk Partisi’nin vazgeçilmez niteliklerinden biridir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin sol, sosyal demokrat bir partiye yakışacak bir hal alması için gerçekleşecek olan çalışmalara destek vermek için mücadelemizi sürdürüyoruz. Genel başkanımızın önemle üzerinde durduğu tüzük değişikliğinin gerçekleştirilmesi için, Muğla’dan gerekli çalışmaların yapılmasını sağlamak için bu göreve talip olduk” dedi.

buy Accutane online süleyman-uslu-parti-içi-muhalefetin-adayıSÜLEYMAN USLU KİMDİR?

1964 Muğla doğumlu olan Uslu, uzun yıllar eşiyle birlikte çalıştığını ve 1994 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi’nin değişik kadrolarında görev aldığını belirten Uslu kendisini şu şekilde tanıttı; Xenical 120 mg “Partide görev aldığım her kadroda verilen görevi hakkıyla yapmak için gece gündüz demeden çalıştık. İl Başkanlığı dönemimde de birçok önemli kararın ve çalışmanın altına imza attık. Partimizi ve Muğla’mızı en iyi şekilde temsil etmek için titizlikle mücadele ettik. Bu çalışmaları gerçekleştirirken de  örgütümüzün gücünü hep yanımızda hissettik ve onlarla beraber birçok başarılı sonuca imza attık.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.