Bodrum Gündem

UMUDA KAÇIŞIN BEDELİ AĞIR OLDU….

UMUDA KAÇIŞIN BEDELİ AĞIR OLDU….
05.01.2016
0
A+
A-
Xenical order 17-kaçak-suriyeli-göçmen-boğularak-öldü-22015 yılında Bodrum’da yaşanan ve Alan bebek olayı ile dünya gündemine oturan göçmen kaçakçılığı olayları ile ilgili acı bilanço ortaya çıktı. Umuda kaçışın bedeli oldukça ağır; bilinen 105 ölüm… buy Proscar
Bodrum Gündem Haber
Bodrum’dan yasadışı yollarla Yunanistan’ın İstanköy (Kos) Adası’na, çoğu zaman ilkel koşullarda, kapasitesinin üzerinde binilen standartlara uymayan lastik botlarla geçmeye çalışan göçmenlerden, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 105 sığınmacı hayatını kaybetti. Binlercesi de boğulmak üzereyken Sahil Güvenlik ve Bodrum Deniz Kurtarma Derneği ekiplerince kurtarıldı.
Arttırılan güvenlik önlemleri sayesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sahil kenarları, otel, pansiyon ve yol denetimlerinde yaklaşık 16 bin kişiyi denize ulaşamadan yakalayarak kamplara gönderdi. Yaşanan olaylarla ilgili olarak da, aralarında yabancı uyruklu zanlıların da bulunduğu 150 kişi, göçmen kaçakçılığı yapmak suçundan tutuklandı.
suriyeli kaçaklar bodrum gündem 13 Ekim 2015 (3)Karada ve denizde alınan güvenlik tedbirleri nedeniyle, son günlerde yasadışı geçişlerde gözle görülür bir düşüş yaşanıyor. Sığınmacı transferi yapan ticari araçlara uygulanan ağır cezaların, göçmen kaçakçılığı olaylarındaki düşüşlerde etkili olduğu bildirildi.
İlçe girişinde ve kritik geçiş noktalarında alınan tedbirler ise aralıksız devam ediyor.
suriyeli-kaçaklar-bodrum-gündem-13-Ekim-2015-(14)

Viagra

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.