Bodrum Gündem

ASTROLOJİK OLARAK TÜRKİYE EKONOMİSİNE 2016 DA RAHAT YOK…

13.01.2016
0
A+
A-

Vermox without prescription Order Fluoxetine order Cytotec 1   Birçok ünvana sahip olan ancak son dönemde Astroloji yönüyle ön plana çıkan Merih Akalın, 2016 yılında dünya ve Türkiye’de beklenenler ile burçlar hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

Bodrum Gündem Haber

Bir gazetenin düzenlediği yarışmada Türkiye 3. güzeli seçilen, bir dönem mankenlik de yapan Arkeolog, Astrolog, Oyuncu, Astroloji Eğitmeni ve Danışmanı Merih Akalın ile Astroloji hakkında merak edilenler, “Astroloji Tanrı’nın bir şifresi mi?” başlıklı bir etkinlik düzenlendi.

Bodrum Maya Otel’de düzenlenen etkinlik öncesi Kent Haber’in sorularını yanıtlayan Merih Akalın, Vedik Astroloji üzerinden değerlendirmelerde bulundu. Vedik Astrolojinin daha kehanetsel olduğunu belirten Akalın şunları söyledi:  “Vedik Astrolojiye göre Satürn’ün bulunduğu akrep burcunda çok rahat değil Satürn. Bu nedenle Jüpiter’in de üzerine bir bakış yapıyor. O nedenle hem dünyada, hem de Türkiye’de hep bir problem var 2016 senesinde. Özellikle Türkiye’de Satürn transiti tam ordu ile ilgili, düşmanlarla ilgili bir evde geçmekte. Satürn de çok kısıtlayıcı çok üzücü, mahvedici, yüzleştirici, ders verici bir gezegen. Satürn’ün birde Jüpiter’den gelecek olan olasılıkları aspet edipte salladığı için, hemen hemen 11 Ağustos’a kadar Jüpiter bundan kurtulamadığı için tam bir gevşeme olamaz diye düşünüyorum. 17 Nisan’da Mars’ın ve Satürn’ün retro olmasıyla, hali hazırda devam eden, Ortadoğu’da ve diğer ülkelerinde içinde olacağı bir karışıklık olacak. Bu sene dünya ve Türkiye’ye rahat yok özellikle ekonomik anlamda” dedi.

Mayıs’a kadar ekonomik anlamda dünyanın çalkantılı bir dönemde olacağını ileri süren Merih Akalın, yeni yıldaki en şanslı burçlar hakkındaki sorumuza ise şu cevabı verdi:  “Batı Astrolojisine göre, en şanslı yine Akrepler. Satürn Yay burcuna geçti, hiç olmazsa ekonomik olarak sıkıntı çekerler ama diğer taraftan rahatlar. Bu arada Jüpiter’inde 9 Eylül’e kadar Başak’ta olduğunu düşünürsek, o zaman toprak burçları yani Başak, Oğlak ve Boğa burçlarının Jüpiter’den daha güzel efektler aldığını göreceğiz. 9 Eylül’den sonra Jüpiter Terazi burcuna geçecek. 12 senede bir denk gelen bir olay bu, Terazilerde bu tarihten sonra daha şanslı, daha olasılıkları yakalayabilen bir hale geçecekler. Balıklarda bu arada özel hayatlarında, ortaklıklarında mutlu olabilirler ama bu durum 9 Eylül’den sonra Koçlara geçecek” dedi.

9 Mart, 23 Mart ve Eylül ayı içerisindeki tutulmaların burçlar üzerinde çok etkili olacağını belirten Akalın, Başak ve Balık burçlarının bu tutulmalardan dolayı hayatlarında ani değişimler olacağını ifade etti.
Açıklamalarının ardından düzenlenen etkinlikte konuşan Merih Akalın, kendisini dinlemeye gelen Astroloji tutkunlarının merak ettikleri soruları

yanıtladı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.