Bodrum Gündem

HEM UKOME’YE HEM ODAYA VERYANSIN…

HEM UKOME’YE HEM ODAYA VERYANSIN…
01.02.2016
0
A+
A-
Bodrum Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın geçmiş dönem başkanı Aytekin Çanakcı’dan, yeni yönetime ve şoförlerden alınması öngörülen çalışma izin belgesi ücretine yönelik eleştiri geldi.
Bodrum Gündem Haber cheap albuterol
Konuya dikkat çekmek ve şoför esnafına katkıda bulunmak adına bir açıklama yapan Bodrum Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası eski başkanı Aytekin Çanakcı, Büyükşehir Belediyeleri yasası kapsamında Ulaştırma Koordinasyon Merkezlerinin (UKOME) uygulamakla zorunlu olduğu Servis Araçları Yönergesi, Taksi ve Taksi Dolmuş Yönergesi ve tahditli araçlardan alınan Çalışma İzin Belgesi (Ruhsat Harçı) bedelinin yapılacak bir takım girişimler ile alınmayabileceğini iddia etti.

Kent Haber’e konuşan eski Başkan Aytekin Çanakcı, Bodrum Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetimini eleştirerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“İki yıldan bu yana Oda’nın yapmış olduğu birçok hatalara rağmen konuşmamamın yegane nedeni, 2014’de yapılan seçimlerin sonucunda kazanan arkadaşlarımızın bilgi ve becerilerini görmekti. Bakıyorum ki son dönemde bana gelen şikayetler bana bu açıklamayı yapmak zorunda bıraktı. Çünkü ben her ne kadar eski Şoförler Odası Başkanı olsam da bir esnafım ve Oda’nın bir üyesiyim. Dolayısıyla alınan her karardan bende zarar görmekteyim. Bu yüzden, hem kendi işimi halledebilmek, hem de esnaf arkadaşlarıma faydalı olabilmek için bir araştırma yaptım” dedi.

UKOME’nin aldığı kararın önüne geçilebileceğini, konu hakkında emsal oluşturan mahkeme kararlarının olduğunu açıklayan Çanakcı sözlerine şöyle devam etti:

“Yaptığım araştırmalarda, Muğla UKOME’nin aldığı kararlarla ilgili olarak yakın çevremizdeki İzmir, İstanbul, Bursa ve Antalya’da şoförlerden istenen 550 lirayı almamışlar. Bununla ilgili kararlar da elimde mevcut. Bursa’da kazanılmış bir dava var. İstanbul ve İzmir’de UKOME’nin almış olduğu kararlar var. Buradan Şoförler Odası Başkanı arkadaşımıza seslenmek istiyorum, eğer bu karara itiraz etmek isterlerse, konu hakkında adli mercilere başvurmak isterlerse elimizde belgelerimiz var” ifadelerini kullandı.

Aytekin Çanakcı, tek başına bu belgelere ulaşabiliyorken Şoförler Odası Yönetiminin bu belgeleri neden ortaya çıkarmadıklarını çok merak ettiğini söyledi. Çanakcı, amacının şoför esnafının bu sıkıntısına bir nebze olsun fayda sağlamak olduğunu açıkladı.

– See more at: http://www.kenttv.net/haber.php?id=33213#sthash.4qigEibt.dpuf

order Proscar

Yorumlar

  1. Hasan Fehmi ARSLAN dedi ki:

    Hizmet aşkı görev öncesi görev anı ve görev sonrasında ortaya çıkarmış. Ve görüyoru ki sayın ÇANAKÇI görevde olmadığı halde halada hizmet aşkı ile dolu. Halk olarakta bizlere böylesine hizmet aşkı duyana saygı duyup destek olmak YAKIŞIR.