Bodrum Gündem

MAVİ BORU SORUNU EN SONUNDA ÇÖZÜLÜYOR…

04.02.2016
0
A+
A-
NEYZEN TEVFİK CADDESİ’NDEKİ ÇALIŞMADA SONA GELİNDİ (4)
Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki Marina önünde devam eden kanalizasyon hattı yapımında sona gelindiğini açıkladı. Yaklaşık 50 metrelik kısmın MUSKİ tarafından tamamlanacağı ifade edilirken, mavi boruları döşeyen yüklenici firma yada müteahhitin kaçtığı yönünde dedikodular da var.
treatment with Viagra purchase Naltrexone Bodrum Gündem Haber
Özel mülkiyet alanında kaldığı belirlenen atıksu terfi hattının taşınması için çalışmalarını sürdüren MUSKİ Genel Müdürlüğü kısa süre içinde bölgedeki sorunu çözmeyi amaçladıklarını duyurdu. Yüklenici firmanın bölgede çalışmalarını tamamlamasının ardından MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı ekipleri, bölgede terfi istasyonuna giden hattın yapımı için çalışma başlattı.
NEYZEN TEVFİK CADDESİ’NDEKİ ÇALIŞMADA SONA GELİNDİ (1) buy Nolvadex Çalışmalar hakkında bilgi veren MUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cem Yaşar, mevcut atıksu terfi hattının çalışmalar sırasında aksamadan faaliyetine devam ettiğini vurguladı. Yaşar, “Mevcut sistem aksamadan devam ediyor. Aynı yerden geçmekte olan yeni terfi hattında kazı işlemleri sırasında bazı zorluklarla karşılaştık. İş makinası değil insan gücü ile kazı yapmak zorunda kaldık. Ancak ekiplerimiz çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor” dedi.
Yüklenici firmanın bitirmiş olduğu hattan terfi merkezi arasında kalan bölgedeki boruların çok eski olduğunun altını çizen Yaşar, “Yeni hat ve Terfi merkezi arasında kalan bölgenin yapımı sırasında buradaki boruların çok eski olduğunu fark ettik. En az 30 yıllık olan bu boruları ileride farklı sorunlar yaşatmaması için proje dâhilinde olmamasına rağmen değiştireceğiz” dedi.
Bölgedeki çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Yaşar, “Su ve Kanal İşletme Dairesine bağlı ekiplerimiz tarafından başlatılan çalışmaları kısa süre içerisinde bitirip vatandaşların hizmetine sunacağız. Bodrum’da yapmış olduğumuz alt yapı çalışması esnasında bölge halkına duyarlılıklarından ve sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.