Bodrum Gündem

SERTAÇ TÖZÜN YENİDEN ADD BODRUM ŞUBE BAŞKANI…

27.02.2016
0
A+
A-

add bodrum şubesi genel kurul toplantısı (2)

Bodrum’da 1996 yılında kurulan Atatürkçü Düşünce Derneği Bodrum Şubesi 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılırken, ADD üyesi Gökhan Uras 20 yıldan bu yana başkanlık görevini sürdüren Tözün’e bir anı plaketi takdim etti.

buy Viagra Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Atatürkçü Düşünce Derneği Bodrum Şubesi 11. Olağan Genel Kurulu 12 gündem maddesi ile dernek binasında hazırun yoklamasının yapılması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından sırası ile divan kurulu belirlendi. Konuklardan söz alanların görüşlerini dile getirmesinden sonra, 1998 yılından bu yana ADD Bodrum Şubesi başkanlığını sürdüren Sertaç Tözün’e, ADD üyeleri tarafından 20 yıl anısına plaket verildi.

Yönetim kurulu, Denetim kurulu raporu üyelerin görüşlerine sunulmasından sonra da, Yönetim kurulu raporunun ve Denetim kurulu raporunun ibrası oylandı. Tahmini bütçenin okunup oylanması ile Yönetim, denetim, disiplin kurulu ve delegelerin seçimi gerçekleştirildi. Ahmet Sertaç Tözün, Mehmet Kadri Korkmaz, Gökhan Uras, Buket Derinbay, Ecevit Gürsoy, Ahmet Dikçe, Sinem Can yönetim kuruluna seçildi.

add bodrum şubesi genel kurul toplantısı (3)11.Genel Kurulda 20 yıldan bu yana aralıksız başkanlık görevini sürdüren ve yeniden ADD Bodrum Şubesi başkanlığına seçilen Sertaç Tözün plaket için çok sevindiğini ifade ederek duygularını şöyle dile getirdi; “20 yıllık başkanlık süresi boyunca ilk defa böyle bir plaket alıyorum. İlk defa üyelerimizden birisi benim emeğimi değerlendiriyor. O nedenle çok mutluyum. Ülkemizin bu günkü zor koşulları altında ezilmekte olduğunu görmekten de büyük üzüntü duyuyorum. Buraya astığımız yazı Atila İlhan’ın bir mısraıdır. Bütün duygularımızı ifade eden bir sözdür. “Elsiz ayaksız bir yeşil yılan, Yaptıklarını yıkıyorlar Mustafa Kemal” Ama unutmayın çok yakında, bu elsiz ayaksız yeşil yılanın hakkından geleceğiz ve geldikleri gibi gidecekler.” order Colchicine pharmacyincity.com

Seçimin yapılmasının ardından üyelerin dilek, önerileri paylaşıldı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Bodrum Şubesi 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.