Bodrum Gündem

AK PARTİ MUĞLA TEŞKİLATINDA KRİZ…

AK PARTİ MUĞLA TEŞKİLATINDA KRİZ…

AK-PARTİ-İL-BAŞKANI-İHSAN-KÜRECİ-bodrum-gundem-1

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci Muğla İl binasında yaptığı basın açıklaması ile AK Parti İl Başkanlığından, yönetim Kurulu ile birlikte istifa ettiğini açıkladı. Küreci sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, zor bir dönemde görev yaptığını ifade ederek “Davaya inancım azalmadı.” dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

17 Ocak 2015’de gerçekleşen sancılı İl Kongresinde tek aday ile kongre yapılmak istenmesine karşın Şadi Pirci’de seçime girmişti. Kongre’de Küreci 343 oy alırken, rakibi Şadi Pirci ise 231 oy almıştı.

Birkaç günden bu yana Muğla kulislerinde 8 ilçe başkanı ile birlikte görevden alınacağı yönündeki haberler için bir açıklama yapılmadı. 6 Nisan akşam saatlerinde Ankara’da bulunan AK Parti Muğla İl Başkanı Küreci’nin 7 Nisan saat 15:00’de bir basın açıklaması yapacağı haberi ajanslar tarafından servis edildi.

başbakan_davutoğlu_muğla (1)ZOR BİR DÖNEMDE GÖREV YAPTIĞINI SÖYLEDİ…

Bu gün yapılan basın toplantısının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Küreci açıklamasının başında “Bismillahirrahmanirrahim, EsselamuAleykum. EsselamuAleykum. EssalamuAleykum. 17Ocak 2015’de böyle başlamıştık.” İfadeleri yer aldı.

Küreci 17 Ocak 2015’den bu yana AK Parti Muğla il başkanlığını yürütmekte olduğunu ve bu dönemin zor bir dönem olduğuna da vurgu yaparak kaydederek şu açıklamayı yaptı;

“Partimin Muğla İl Başkanlığı görevini 17 Ocak 2015 tarihinden itibaren yürütmekteyim.Bu dönem karanlık odakların ve paralel yapıların alçakça planları, muslukları kesilen sermaye ve diğer güç odaklarının hain emellerinin görüldüğü, açıkça Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik kumpasların uygulamaya konulduğu, Sayın Genel Başkanımız Hocamız Profesör Doktor Ahmet Davutoğlu’nu ve partimizi başarısız kılmak için her türlü koalisyonların kurulduğu dönemdir.”

DAVAYA İNANCIM AZALMADI…
İl Başkanlığı olarak 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde sergilenen her türlü ihanete rağmen Muğla’dan iki kişiyi meclise göndermeyi başardıklarını söyleyen Küreci, görev süresince kendisine destek olan arkadaşlarına ve eşine teşekkür etti. Küreci açıklamasına şöyle devam ediyor;  “Görev yaptığım ilk günden itibaren korkmadık, korkmuyoruz, korkmayacağız dedik, yılmadım, yılmıyorum ve yılmayacağım, yorulmadım, yorulmuyorum ve yorulmayacağız diyeceğim. Bu mübarek Regaib Gecesi şahidimdir. Bu Davaya olan inancım azalmadı azalmayacak. Partimin ve ülkemin 2023 hedeflerini gerçekleştirebilmek adına bayrak ve hizmet yarışı olarak gördüğüm bu kutsal görevden ayrıldığımı bildirmek istiyorum.”

Küreci açıklamasının sonunda başkanlığı gönül kırmadan bıraktığına inandığını ifade ederek “Durmak Yok Yola Devam” sloganı ile tamamladı.

NİHAT ÖZTÜRK SOSYAL MEDYADAN MESAJ VERDİ…

İstifasını açıkladığı saatlerde Sosyal Medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise; “Yolu ve davası belli olanlar için hiçbir zaman son yoktur gerçek dava sahipleri için sadece görev tanımı değişir. Bu gün itibarı ile görevi başka bir dava arkadaşına bırakacağını açıklayan İhsan Küreci ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biliyorum ki onlarda gerçek birer dava ehlidirler. İnşallah yine arkadaşlarımızla AK Partinin başarısı için 14 Ağustos 2001 tarihinde başladığımız bu hizmet kervanının yürümesi ve hedefe varması için ter akıtacağız. Arkadaşlarımızın yolu açık olsun. Unutmayın bizler ümmetin ve milletin geleceğiyiz her şey milletin refahı ve mutluluğu için.” dedi.

başbakan_davutoğlu_muğla_sancılı_kongrehttp://www.bodrumgundem.com/2015/01/17/mugla-ak-partide-sancili-kongre

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.