Bodrum Gündem

SUNA AYDIN DEFİLESİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

suna aydın defilesi (63)İlk defilesini 2013 yılında yine Dibeklihan’da gerçekleştiren Suna Aydın’ın ikinci defilesindeki iğne oyaları ve dantellerle süslenmiş çalışmaları büyük beğeni topladı.

Çiçek Bozoğlu / Bodrum Gündem

Dibeklihan’da ki defileye gazeteci Zeynep Oral ile eşi Ahmet Oral’ın yanı sıra  İstanbul ve Bodrum cemiyet hayatının ünlü isimleri katılarak tasarımcı Suna Aydın’a destek verdiler.

Otuz İki elbisenin görücüye çıktığı Eski&Yeni isimli defilesi ile ilgili sorularımızı yanıtlayan tasarımcı Suna Aydın, bu işi amatörce yaptığını ifade etti. Aydın konuşmasına şöyle devam etti ; “Ben bunu hobi olarak yapıyorum, amatörce. Mankenlerim de hep yakın arkadaşlarım.  Özellikle profesyonel mankenlerim yok ama hepsi birbirinden cici.  Çok mutluyum ben onlarla beraber çalışmaktan.  Defilenin isminin eski yeni.  Arkadaşlarımın böyle sandık ve sepetlerinden çıkarttıkları şeyleri ben güzel elbiselerle ortaya çıkartıyorum.  Bu defileden 32 elbise var  ve ikinci defilem. “ dedi.

Yeni bir defile ile moda severlerin karşısına çıkıp çıkmayacağının belli olmadığını söyleyen Suna hanım, “Bilemiyorum bu gelecek yılki moduma bağlı”  dedi.

Geleneksel dantel ve iğne oyalarını  ipek ve  keten kumaşlar üzerine işleyerek kullanan Suna Aydın ,  tasarımlarında ağırlıklı olarak beyaz renk kullanmış.

Defilede yer alan kıyafetleri Suna Aydın’ın yakın arkadaşları Nur Soylu, Yael Benardete, Barbara Aydın, Elmas Uzunca, Edith Yelkıma ve yedi yaşındaki kızı Devi Tiemessem tanıttı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.