Bodrum Gündem

KARTANELERİ MEZUN OLDU…

01.07.2016
0
A+
A-

kar tanesi (48)Özel Bodrum Kartanesi Anaokulu, Dibeklihan Sanat Köyünde 6 yaş gurubu öğrencilerine mezuniyet töreni düzenledi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Etkinlik;  mezun olacak çocukların giyindikleri cübbeleri ve başlarında kepleri ile geldikleri meydanda İstiklal Marşı okumaları ile başladı. Mezun olacak 6 yaş gurubu çocukları daha sonra Kartanesi’ne özel yeminlerini ettiler.

Mezuniyet törenin açılış konuşmasını okul  kurucusu Elvan Bilgin Duman gerçekleştirdi. Duman konuşmasında  Atatürk Havalimanında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, sevenlerine sabırlar dileyerek başladı. Elvan Bilgin Duman konuşmasına şöyle devam etti “İnşallah  ülkemizde güzel günlerin geleceği yakındır diyorum. Türkiye’nin başı sağ olsun. Benim söyleyecek çok fazla bir şeyim yok. Öğretmen ve öğrencilerimiz okudukları antla Kartanesi’nin misyon ve vizyonunu amacını kar taneleri kendileri söylediler. Bizim ana sınıflarımız her zaman bizim için çok önemlidir. Çünkü Kartanesi Anaokulunun bir ilköğretim okulu yok. Anasınıfında ilköğretim birimi olmayan bir okula çocuklarını emanet eden siz değerli veliler bizler için çok kıymetlisiniz. Bizler de sizlere vermiş olduğumuz sözlerin arkasında durarak minik kar tanelerinin iyi yetişmesi için tüm ekipçe ciddi çabalar sarf ediyoruz. Ben inanıyorum ki bundan sonraki eğitim hayatlarında onların çok güzel başarılarına tanıklık edeceğiz. Bu başarı bir ekip başarısıdır. O yüzden bütün ekibime hepinizin önünde sonsuz teşekkür ediyorum. “ dedi.

Programa daha sonra anasınıfı öğrencileri mezuniyet belgelerini öğretmenleri ve okul idarecilerinden alarak keplerini havaya fırlattılar.

Gösterinin sonunda anasınıfı öğrencilerinin sergilediği  mezuniyet valsi ile devam edildi. Vals bitiminde öğrenciler anne ve babaları ile birlikte kendilerinin seçtiği gangnam style müziği eşliğinde eğlendiler.

Mezuniyet töreni Dibek Sofrasında hazırlanan mezuniyet yemeği ile son buldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.