Bodrum Gündem

AK PARTİ BODRUM İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK?

AK PARTİ BODRUM İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK?

ak-parti-ilçe-başkan-adayları-2016-eylül

Çiğdem Demiralp ve ilçe yönetiminin istifası ile boşalan, AK Parti Bodrum İlçe Başkanının kim olacağı ile ilgili isimler için geniş istişareler yapıldığı bildirildi. Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Çiğdem Demiralp’ten boşalan ilçe başkanlığına, yeni ismi belirlemek için, Koordinatör Milletvekili Ali Aşlık’la Bodrum’da 3 günlük çalışma yaptıklarını söyledi. Bodrum sokaklarında ise ilçe başkanlığına en yakın ismin Macit Gündoğdu olduğu ifade ediliyor…

Bodrum Gündem Haber

İl Başkanı Mete ve Koordinatör Milletvekili Aşlık 3 gün boyunca Bodrum’da geniş tabanlı temas ve istişarelerde bulundu. Bodrum’da ilçe başkanı olmak isteyenler başta olmak üzere, eski ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mahalle başkanları ile görüşüldü. Bunun dışında da kişisel fikrini belirtmek isteyen çok sayıda AK Partili ile görüşülerek, ilçe başkanlığına atanacak ismin seçimi için fikir alındı.

kadem mete ak parti muğla il başkanıAK Parti İl Başkanı Kadem Mete, geniş tabanlı araştırma ve istişarelerin sağlıklı sonuç vereceğini belirterek, “İlçe başkanımızı belirlerken mümkün olduğunca bütün görüşleri dinlemek, fikirlerden faydalanmak istiyoruz. Böylece partimizin Genel Merkezi’nin, en iyi kararı vereceğine inanıyoruz. Bizim için partimizin her üyesinin fikri çok önemlidir” dedi.

Bodrum sokaklarında ise AK Parti İlçe Başkanlığı için üç isim öne çıkıyor. Macit Gündoğdu, Orhan Dinç ve Musa Orman’ın Ankara’ya davet edildiği ve bu üç isimden birisinin AK Parti Bodrum İlçe Başkanı olarak atanacağı kaydediliyor. Geçmiş dönemde ilçe Başkanlığı yapan Macit Gündoğdu’nun Bodrum’un yerlisi olması yanında, hem taban tarafından, hem de teşkilatın önde gelenleri tarafından ilçe başkanlığına en yakın isim olduğu aldığımız bilgiler arasında yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.