Bodrum Gündem

BÖYLE BİR ETKİNLİK ANCAK BODRUM’DA OLUR…

bodrum türk filmleri haftası etrim gösterimi (6)
Bodrum’da bu yıl 6’cısı düzenlenen Türk Filmleri Haftası kapsamında ‘Deli Ormanlı’ filminin yönetmeni Murat Şeker, oyuncularından Sarp Leventoğlu ve Hakan Bilgin halılarıyla meşhur olan Etrim köyünde köy halkı ile beraber film izledi. Film ekibini büyük bir ilgiyle karşılayan köylüler, yönetmen şeker ve oyuncular ile bol bol fotoğraf çektirip onlarla sohbet etti.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum’da bu yıl 6’cısı düzenlenen Türk Filmleri Haftası kapsamında ‘Deli Ormanlı’ filminin gösterimi Etrim’de kurulan açık hava sinemasında gerçekleştirildi. Filmi izlemek için 7’den 70’e tüm köylü filmin gösterildiği Etrim Halıcılığın bahçesini hınca hınç doldurdu. ‘Deli Ormanlı’ filmini izlemek için etrim halıcılığın bahçesine doluşan köylüler, filmi pür dikkat izlerken, oyuncuları canlı canlı görmenin ve sohbet edebilmenin heyecanını da yaşadılar. Köylerinde ilk kez böyle bir etkinlik düzenlenmesine sevinen köylüler, filmin yönetmeni ve oyuncular ile beraber film izlemenin zevkini de yaşadı.
bodrum türk filmleri haftası etrim gösterimi (2)ÇOCUKLUKLARINA DÖNDÜLER…
Film gösterimi öncesinde köyün meşhur halılarını inceleyen ünlü yönetmen ve oyuncular, Etrim köyünün yöresel yemeklerinin tadına da baktı. Köy halkının pür dikkat filmi izlemesiyle çocukluklarına döndüklerini söyleyen ünlü yönetmen Şeker ve oyuncular, açık hava sinemasına çocukken gittiklerini ve yeniden o günlere döndüklerini açıkladılar.
Türk Filmleri Haftasını 6 yıl önce başlatan Cinemarine sinemalarının sahibi ve  Bodrum Sinema ve Kültür Deneği Başkanı Cenk Sezgin ise köy halkının bu projeyi beğenirse bir daha ki Türk Filmleri Haftasında tüm film gösterimlerini köyde yapacağı sözünün verdi.
Konuşmaların ardından Bodrum’a dönen ekip daha Bodrum Kalesi Kuzey hendeğindeki söyleşiye katılarak sinemaseverlerin sorularını yanıtladı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.