Bodrum Gündem

İSTANBUL’DA BODRUM RÜZGARI ESTİ…

karya çiçekleri istanbulda (3)

Bodrum Akademi Karya ve Karya Çiçekleri Spor Klübü ile  Ortakent Yahşi Gençlik Spor Klübü, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu Cemil Topuzlu sahnesinde muhteşem bir gösteriye imza attı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun davetlisi olarak gittikleri İstanbul’da Geleneksel Dal ve Geleneksel Düzenlemeli Dal Şampiyonu ekiplerle bir araya gelen Bodrumlu dansçılar;  sergiledikleri performans ile iki bin beş yüz kişi tarafından dakikalarca alkışlandılar. İlk kez oluşturulan Minik, Yıldız ve Genç Milli takıma ekiplerinin sergiledikleri performansları büyük beğeni topladı.

Türkiye genelinde şampiyon 18 ekip 438 dansçıdan oluşan Türkiye Halk Oyunları Milli Takımı İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sponsorluğunda beş yıldızlı otellerde üç gün ağırlanandılar. Bodrum’dan organizasyona katılan Bodrum Akademi Karya ve Karya Çiçekleri Spor Klübü ile  Ortakent Yahşi Gençlik Spor Klübü  eğitmenlerine ve oyuncularına Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Teşekkür belgesi ve madalya verildi. Ekipte yer alan eğitmenler ayrıca gösterilerde milli takım hocalığı görevini de üstlendiler.

Bodrum Akademi Karya ve Karya Çiçekleri Spor Klübü ile  Ortakent Yahşi Gençlik Spor Klübü, bir yıl süreyle THOFun yurtiçi ve yurtdışı resmi gösterilerinde görev alacaklar.

64 kişiden oluşan ekip Bodrum’a dönmeden önce son gün kulüpler ve velilerin organizasyonuyla vapurla boğaz turu, Eminönü, Haliç ve Miniatürk gezileri yaparak İstanbul seyahatini tamamladılar.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.