Bodrum Gündem

SON DAKİKA BODRUM! GÜMBET’TE SİLAHLI ÇATIŞMA…

gümbette silahlı çatışma (3)
Bodrum Gümbet İnönü Caddesinde bir iş yerinde çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 7 kişi yaralandı. Silahlı çatışmanın neden çıktığı henüz belirlenemedi. 
Bodrum Gündem Haber
Görgü tanıklarından aldığımız bilgilere göre, Gümbet Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki bir işletmeye gelen eli silahlı 3 kişi ile işyeri sahibi ve çalışanları henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile olay bir anda silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmanın ilk anında işyerinden bir kişi silahla vurularak yaralandı.
Bunun üzerine işletmede bulunan çalışanlar bıçakla karşılık verdi. İyice büyüyen kavga adeta meydan savaşına döndü. Kavga sonrası saldırıyı gerçekleştirenler, geldikleri araçla yaralanan arkadaşlarını hastaneye götürdüler.
Yaralanan işyeri çalışanları ise 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. C.Ç, A.K., A.B.S, L.E., E.K. ve O.C. isimli şahısların yaralandığı kavga sonrasında çok sayıda polis olay yerine ve hastaneye sevkedildi.
Yaralılardan ikisi ayakta tedavi edilirken, diğer yaralıların ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı aldığımız bilgiler arasında yer alırken, ayakta tedavi edilen A.K. ve O.C. tedavilerinin tamamlanmasının ardından polis ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı…
Silahlı çatışma haberini alan Bodrumlu esnaflar, bu tür olayların kış döneminde sık sık yaşanabileceğini ifade ederk kaygılarını dile getirdiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.